Folconcept.ro găzduiește promoția Roata Norocului. Prin participare vă oferiți acordul pentru prelucrarea datelor personale în vederea atunțării premiului câștigat sau a altor oferte și promoții viitoare. În continuare detaliem termenii și condițiile promoției Roata Norocului.

Reguli de participare

Oricine poate participa la Roata Norocului. Completează numele și adresa de email unde putem să îți trimitem premiul și învârte roata. Fie că ai cont de client sau ești membru Fan CLub FOL, acesta este singurul regulament de participare obligatoriu.

Datele personale

Pentru participare este obligatoriu ca întâi să completați datele personale (numele și adresa de email persoanlă). Aceste date sunt salvate în baza noastră de date și a terților companii ce oferă uneltele de marketing folosite în comunicarea cu dvs. (Mailchimp). Datele dvs. nu vor fi vândute și nu pot fi folosite de terțe companii. Datele dvs. sunt folosite doar pentru a vă anunța premiul câștigat și pentru a vă comunica eventual alte detalii despre ofertele și promoțiile care vă interesează.

Valabilitatea promoției

Promoția Roata Norocului este valabilă pe perioadă nedeterminată, dar premiile câștigate pot fi revendicate într-o perioadă determinată, specificată în mesajul de înștiințare primit pe email.

Premii și cupoane de reducere

Prin participarea la promoția Roata Norocului, participantul beneficiază de șansa aleatorie de a câștiga un premiu din cele oferite în promoția Roata Norocului. Codurile de reducere sunt unice, nu pot fi folosite decât de clienții care comandă de pe Magazin Floarea Vieții și folosesc aceleași date personale ca cele introduse în participarea la promoția Roata Norocului.

Cupoanele de reducere câștigate la Roata Norocului au un termen de valabilitate de 30 zile de la data generării lor în sistem. Cele care au fost generate cu altă perioadă de valabilitate, vor respecta în continuare perioada declarată la fiecare în parte și nu se poate prelungi perioada de valabilitate. Aceste cupoane nu pot fi comasate cu alte cupoane de reducere. Cupoanele câștigate la promoția Roata Norocului pot fi aplicate pentru produse cu preț promoțional ce se află în coș.

utilizarea cupoanelor câștigate

Cupoanele câștigate la Roata Norocului pot fi folosite la a comanda orice produs disponibil pe Magazin Floarea Vieții, chiar și pe creațiile la reducere. Cuponul poate fi folosit pe o comandă minimă de 120 de lei.

Organizatorul campaniei și datele de contact

Organizatorul campaniei Roata Norocului este FOL ART CREATIVE SRL. Site-ul FOLConcept.ro (Magazin Floarea Vieții) operează activitatea comercială legal și puteți folosi datele de mai jos pentru referință sau pentru a lua legătura cu noi:

FOL ART CREATIVE SRL
Nr. înreg.:
 J40/1005/28.01.2020
CUI 42169715
Cont Bancar: RO78BTRLRONCRT05388002601
Banca: Banca Transilvania
Adresa: Strada Ion Minulescu Nr. 41 Bl. C12
Telefon: 0722.232.768
Email: magazinfloareavietii@gmail.com

Acord de participare

Prin participarea la promoția Roata Norocului, sunteți de acord cu informațiile furnizate pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile pentru promoția Roata Norocului, fără a vă anunța în prealabil.

Shopping Cart
Scroll to Top
ÎNVÂRTE ROATA NOROCULUI! Încearcă-ți norocul pentru un cupon de reducere.
Învârte
Sunt de acord cu termenii și condițiile.