Meditatie cu mandala personala a Mamei Pamant

Vă prezentăm oferta FOLconcept cu produse imprimate cu mandala personala dupa data nasterii. La orice comanda a unui produs imprimat cu mandala personala primiti si o interpretare a semnului și tonului sub care v-ați născut în calendarul mayaș Tzolkin. Dacă timpul îți este prieten, te invit să iti descoperi mandala. Citind aceste rânduri poti afla ce este si cum poti lucra cu psihocosmograma fiintei tale: mandala zilei de nastere.

În limba sanscrită, “manda” înseamnă cerc și sferă, iar “la” are sensul de conținător. Structura concentrică simbolică a mandalei personale reprezintă macro și micro universul, ființa umană în multi-dimensionalitatea sa.

Mandala personala  este calculată în funcție de data și ora nașterii, ceea ce face ca atât forma cât și coloristica ei să difere la fiecare persoană. Realizată pe baza numerologiei și a geometriei sacre, mandala personala vibrează armonios cu ființa noastră, fiind parte din construcția noastră cosmică. Mandala zilei de nastere ne pune în acord cu noi înșine și cu părțile profunde din noi.

Mandala personala dupa data de nastere este o structură concentrică, fiind definită și ca o psihocosmogramă ce are forța de a concentra privirea către Unitate. În multe culturi, mandalele au fost utilizate ca mijloc de exprimare și echilibrare, cu efect vindecător. Armonizând focul nostru interior, mandala personala ne ajută să avem idei creatoare, ele fiind capabile să ne concentreze către un țel constructiv.

Conform psihanalistului elvețian Carl Gustav Jung și psihologului David Fontana, natura simbolică a mandalei poate fi utilă în procesul de accesare treptată și progresivă a nivelurilor profunde ale inconștientului. Jung era convins că pictarea mandalelor personale îl face pe individ să acționeze integral asupra personalității. El mai afirma că, atunci când sinele reușește să se exprime prin desen, inconștientul răspunde determinând o atitudine de reverență față de viață. Toate acestea se datoreaza faptului ca mandala zilei de nastere funcționează ca o psihogramă care activează și accelerează transformarea și recalibrarea internă în acord cu scânteia divină din om, cu dorința sufletului.

“Există un așa-zis loc central în interiorul sufletului, de care este conectat totul, prin care se ordonează totul și care în același timp reprezintă o sursă de energie.”

~ Carl Gustav Jung

Cum putem lucra cu mandala personala?

Meditatie cu mandala personala a Mamei Pamant

Pentru a putea rezona în profunzimea fiecărei celule a corpului cu ceea ce ne transmite mandala personala, una din metodele recomandate este contemplarea. Această metodă necesită relaxare, răbdare, liniște și profundă absorbție meditativă. Contemplarea folosește atât aspecte ale meditației, cât și ale concentrării, având rolul de a activa corpul calos, secțiunea din creier care unește emisfera stângă cu emisfera dreaptă.

Variantele bidimensionale ale mandalelor create dupa data de nastere pot fi privite ca un plan al unei structuri tridimensionale. Atunci când le contemplăm, structura lor sacră iese din planul bidimensional și este interpretată într-un plan multidimensional.

Comanda-ti acum un produs cu mandala personala!

Pentru cei care doresc un produs UNICAT ce conține o imagine inedită și cu o coloristică vie, le recomandăm să experimenteze produsele imprimate cu mandala personala a datei de naștere:

Despre produsele imprimate cu acest simbol spiritual:

 • Tricou – dacă vreți să o purtați foarte aproape de corpul dumneavoastră pentru o mai bună funcționare a organismului;
 • Pernă – dacă doriți ca atunci când dormiți să aveți vise liniștite inspirate, care să vă transmită ceva important prin imaginile sau cuvintele ce vi se arată în acele vise.
 • Cană – pentru a revitaliza lichidul pe care îl beți, dar și armonizarea elementelor din mediul, locul în care se află cana respectivă.
 • Breloc – îl puteți pune la chei, energia sa de înaltă frecvență oferindu-vă protecție, siguranță.
 • Tablou – în functie de mărimea sa, îl puteți așeza pe perete în camera voastră preferată sau la biroul de la serviciul unde lucrați pentru a vă putea concentra și găsi mai ușor rezolvări în diverse situații, a avea mai mult spor și idei înalte.

În general, a avea în preajma noastră sau a purta imprimeul mandala zilei de nastere, are următoarele beneficii și semnificații:

 • radianța culorilor activează conexiunile de lumină, acționând până la nivelul cromozomial;
 • echilibrarea celor două emisfere cerebrale;
 • dezvoltarea intuiției;
 • liniște, pace, armonie pentru trup, minte, suflet;
 • curgerea lină a energiei vitale;
 • relaxare, însănătoșire psiho-emoțională;
 • creșterea creativității;
 • deschide o “poartă” către simetria și plenitudinea ființei umane.

Desigur, geometria sacră și culorile din mandala personala ne ajută să ne îmbunătățim anumite abilități, dar aceasta nu înseamnă să ne oferim puterea personală unui lucru din exterior. Rolul acestei mandale imprimata este de a ne reaminti comorile care am uitat ca există deja în interiorul nostru.

separator bonus interpretare mandala zilei de nastere

La comandarea unui produs imprimat cu mandala zilei de nastere veți primi o scurtă interpretare a semnului și tonului sub care v-ați născut în calendarul mayaș Tzolkin. Acest calendar urmărește cu exactitate timpul sacru la nivel galactic. Este unul din cele mai vechi și mai importante calendare atestate în America Centrală.

Ca și în astrologie, în funcție de data și ora nașterii, cu ajutorul informațiilor oferite de calendarul străvechi Tzolkin, vă puteți afla potențialul, calitățile, talentele cu care sunteți înzestrați. Astfel puteti să aveți mai multă claritate cu privire la domeniile, proiectele în care puteți contribui într-un mod benefic prin darurile voastre native.

2 comentarii la „Mandala personala – simbol spiritual natal imprimat pe produse”

 1. Aș vrea să văd înainte de-a o comandă cum arată mandala corespunzătoare acestei zile de naștere 24 mai 1964. Mulțumesc frumos!

  1. Incercati sa cereti asta prin mesaj direct pe pagina de facebook! Acolo vi se si poate oferi o mica poza direct in dispozitivul dvs. Altfel aici nu poate fi facuta publica si nu discutam lucruri personale in zone publice in general!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

Shopping Cart
Scroll to Top