Pentru oamenii frumoși, pentru inimile care se înalță și pentru bucuria lor, Magazin Floarea Vieții oferă bijuterii cu simboluri din argint și creații personalizate. Venim la granița dintre concept și credință, cu colecții exclusive de bijuterii cu simboluri de geometrie sacră de valență spirituală înaltă. Prelucrate manual, turnate în matrițe proprii, cu atenție și finețe, de bijutier experimentat, bijuteriile marca FOL au bucurat inimile celor ce le poartă încă din 2014. Noi credem în Floarea Vieții și în simbolistica ei, punem tot ce este mai presus de tot. Este simbolul secret cu care adevărul vieții se va revela oricui îl acceptă și îl simte peste tot în jurul său.

Dacă te-am convins și vrei să experimentezi produsele din Magazin Floarea Vieții, te susținem cu reduceri! Oferta noastră variază de la un sezon la altul, iar codurile cupon de reducere active pentru magazin folconcept.ro pot fi folosite doar de persoanele vizate, clienții sau fanii FOL. Cu toată transparența cuvenită, vă transmitem multă lumină și vă invităm la shopping!

Oferte 2022

Ofertele active în Magazin Floarea Vieții includ coduri de reducere și ofertele cu reduceri procentuale de sezon. Pentru orice altă promoție personalizată vă rugăm să ne scrieți pe pagina Contact. Vă invităm să oferiți încerede acestor simboluri de geometrie sacră și să purtați bijuteriile din argint marca FOL.

Atenție!
Cupoanele de reducere nu pot fi comasate împreună și nu pot fi aplicate pe produsele din coșul de cumpărături ce se află deja la reducere sau în altă promoție!

Cod de reducere FOL7 – Fan Club FOL

Membrii Fan Club FOL, cei care își înscriu adresa de email în lista cu abonați la notificări despre oferte și promoții, primesc un cod de reducere de 7% la următoarea lor comandă. Reducerea poate fi activata prin linkul primit în emailul de confirmare a abonării. Abonarea se poate face prin formularul tip POP-up ce apare pe site, sau prin formularul de abonare din subsolul fiecarei pagini. Abonați-vă pentru reducerea de 7% și nu ratați noutațile și ofertele speciale!

Cod de reducere FOL10 – Surpriza dupa prima comandă plasată

Clienții din Magazin Floarea Vieții au plăcuta surpriză de a primi o extra reducere de 10% la următoarea lor comandă. O dată cu anunțul de livrare a coletului, primiți o notă de notificare cu linkul de activare a reducerii cuponului FOL10. Acest cupon poate fi folosit doar de client la următoarea lui comandă. Secretul este că îndrăgostiții de bijuterii cu simboluri din argint, adoră reducerea de 10% de la fiecare a lor noua comandă!

Screenshot 20210923205156

Codurile de reducere pot fi activate prin linkul primit în email sau introduse manual în caseta „Cod cupon” și aplicate pe pagina de finalizare a comenzii.

Promoții 2022

Pe Magazin Floarea Vieții avem mereu promoții și te ajutăm să faci economii la cumpărăturile tale de bijuterii cu simboluri și alte creații minunate din shopul nostru. Mai jos ai detalii despre promoțiile disponibile și statusul lor:

BLACK FRIDAY 2022

Promoția de BLACK FRIDAY 2022 (activă de pe 7 până pe 13 noiembrie 2022) vă oferă 25% reducere la orice produs. În plus, orice comandă plasată până vineri 11 noiembrie (inclusiv), primește un produs gratis surpriză și un voucher cadou. Nu se pot aplica coduri/cupoane de reducere peste produsele aflate în promoția de BLACK FRIDAY 2022.

Shopping Cart
Scroll to Top