Floarea Vietii Inima

Tu esti fericirea, tu esti armonia, echilibrul, sclipirea, geniul, fluturii, zambetele, realizarile, visele, maretia, tu esti TOT si totul esti tu, tu esti Universul, speranta si credinta iar Universul este in tine!

Calatoria catre tine este calatoria Vietii, este lectia pe care Scoala Pamant ne o ofera, este fericirea si implinirea suprema pentru ca totul este in tine! In inima ta!

Se spune ca atunci cand a fost creata lumea toate secretele ei au trebuit ascunse, o varianta a fost sa fie ascunse in cea mai adanca mare… alta in cea mai adanca pestra….pe cel mai inalt munte…dar omul e intelingent si le va cauta, le va gasi si va gasi o modalitate sa le obtina… asa ca varianta cea mai buna a fost sa fie ascunse in inima lui! Un aproape aaaattaaaat de departe!

Am pornit intr o calatorie a inimii, nu neaparat a cautarii de sine ci mai degraba a inchegarii de sine, a aducerii toturor particelelor pierdute pe parcurs inapoi, am pornit intr o calatorie in care mi am cautat armonia, linistea si am vrut sa mi bucur inima.

Am cautat locuri, oameni dar am gasit intai simboluri, lectii de descifrat si multe de inteles!

Am vazut culturi, traditii, crezuri, religii, am intalnit oameni in locuri binecuvantate si mi am bucurat inima cu povesti tesute frumos pe ziduri vechi mangaiate de timp.

Am inteles ca exista miracole si bucurii nemarginite, ca oamenii se schimba in bine si ca linistea ti o da credinta!

In cautarea aceasta m-a gasit Floarea Vietii, o cautare in care simbolul, conceptul si credinta m au fascinat si mi au adus mai multe bucurii decat mi as fi putut imagina vreodata.

Am pornit in cautarea mea si am aflat ca Toti facem parte dintr un Tot si Totul face parte din noi. Ca limbajele, culturile, crezurile sunt un TOT care a luat doar diferite forme, acestea fiind unite de importante si surpinzatoare numitoare comune. Numitoarele comune sunt partile perfecte care au fost atat de pure incat atunci cand totul s a divizat in alte forme ele s au multiplicat pastrandu si esenta intacta in fiecare particica.

Esente pure de armonie, echilibru, pace.

Asa cum ea m-a gasit pe mine intr un moment important al cautarii mele asa eu am gasit Floarea Vietii cu bucurie si surprindere in atat de multe locuri, culturi, limbaje sau crezuri. Ea a avut puterea sa depaseasca limitele impuse si sa lumineze cai, dorinte si vise. Am invatat de aici ca atunci cand vibrezi in armonie cu Supremul si Binele, barierele nu exista, exista in schimb bucurie, pace si echilibru. Am invatat ca limbajul comun este cel ai iubirii si ca atunci cand crezi in tine totul pe lumea asta vina sa te sustina! Am invatat ca exista minuni mai presus de noi si ca poti sa te inconjori de ele vibrand in armonia iubirii si a binelui!

Poti citi mai mult despre simbolul Floarea Vietii, despre care vorbeam anterior aici: https://folconcept.ro/simboluri-sacre/floarea-vietii/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top
ÎNVÂRTE ROATA NOROCULUI! Încearcă-ți norocul pentru un cupon de reducere.
Învârte
Sunt de acord cu termenii și condițiile.