Arborele Vietii

Minunea de a fi TU

“BE – don’t try to become” 

OSHO

Aici vorbim despre minuni…vorbim despre bunatate, armonie si credinta.

Vorbim despre lumina, simboluri, idei si simtiri in care incape doar binele, doar armonia si bucuria.  Asa cum minunile sunt menite sa umple inimile de bucurie asa noi suntem cei care credem ca atunci cand “de ce”- urile se termina te poti lasa in voia unei vieti in care poti fi TOTUL, TU parte din TOT.

Pentru ca acolo unde esti tu se afla lumea intreaga.

Pentru ca atunci cand vibrezi in pozitiv, armonie, bunatate si echiibru CU TINE, tot ceea ce se intampla si atragi in jurul tau este in acest fel. Minunile se intampla celor ce cred in ele. Trebuie sa crezi in steaua ta, in drumul si in fericirea ta, acestea sunt mereu cu tine, sunt in inima si in trairea, respiratia ta. In bataile inimii tale se afla minunea…minunea unei VIETI magnifice in care TU esti TOTUL, TU parte din TOT.

Izvorul fericirii

TU esti centrul Universului iar UNIVERSUL sta atat de fabulous incriptat in inima TA. De ce crezi ca se spune ca sa nu cauti izvorul fericirii in afara ta? Pentru ca deja il ai, in TINE!!!!!

Exact atunci cand m-am lasat in voia acestui raspuns  am descoperit Simbolul Arborelui Vietii care  exprima cel mai bine sintagma  “Precum in CER asa si pe PAMANT” si care ne subliniaza ideea ca suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, deci suntem atat LUMINA cat si PERFECTIUNE … dar si FERICIRE pura, IUBIRE nemarginita sau CREATIE fabuloasa. Suntem formati cu sclipire divina din iubire, pentru iubire, din bucurii, realizari si impliniri, din vise si sperante…din tot ceea ce ne inconjoara.

Suntem creatori si suntem responsabili pentru propria noastra fericire, pentru o viata armonioasa, echilibrata, implinita. Este suficient SA FIM … sa fim in relatii de iubire cu sine, cu altii si cu Divinul, sa ne echilibram emotiile si sa trecem de la reactivitate la o stare de atentie, sa ne linistim mintea hiperactiva si sa ne deschidem gradul de constientizare si sentimente de bucurie extinsa, compasiune si intelegere pentru a trai MINUNEA vietii pe pamant.

Asculta-ti inima!

Ascultandu-ne mai mult inima, pretuindu-ne aproapele si iubindu-ne pe noi vom intelege ca facem parte integranta dintr-un TOT iar TOT acest TOT este chiar in noi.

Este alegerea ta daca inima ta bate magnific, daca respiri  fericire  si daca visezi fabulous. Este alegerea ta sa CREZI in minuni si sa te inconjori cu bunatate, armonie si implinire.

Ce este în interior este și în exterior, ceea ce simțim în interior emanăm în exterior, ceea ce dorim în interior se materializează la exterior. Cum alegem să hrănim natura noastră interioară vom sădi “semințele” unui viitor mai bun pentru noi înșine și lumea noastră acționând cu un bun echilibru, cu dragoste, hotărâre si compasiune.

Poti citi mai mult despre simbolul Arborele Vietii, despre care vorbeam anterior aici:  https://folconcept.ro/simboluri-sacre/copacul-vietii/

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>