martisoare de argint cu simboluri stravechi si origini indepartate

Martisoare de argint – Modele speciale si simboluri spirituale de martisor

În luna Martie, FOLconcept vă prezintă o colecție deosebită cu martisoare de argint. Ambalate special, aceste martisoare de argint sunt un cadou deosebit oferit femeilor. Combinația dintre firul sacru alb-rosu si simbolurile speciale de valență spirituală înaltă, dăruiește purtătorului refacerea și echilibrarea minte-corp-inimă, gand-sentiment-traire.

Aceste martisoare cu simboluri sacre ajută la păstrarea optimă a sănătăţii persoanei care le poartă și ajută la gestionarea stresului cotidian. Simbolurile disponibile pentru aceste martisoare bijuterii sunt: Floarea Vietii, Arborele Vietii, Simbolul OM, Floarea de lotus, Samanta Vietii si Hamsa. Comanda pentru martisoare online se face simplu: alegi modelul dorit de tine și-l adaugi în coșul de cumpărături virtual – finalizezi comanda și vei primi pachetul prin Posta sau Curier după perferință.

Aceste martisoare speciale au o încărcătură energetică deosebit de puternică. Purtate, martisoarele cu simboluri sacre din argint, întăresc câmpul auric, activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare.

A ține aproape de tine un astfel de martisor cu simbol sacru, ajută la creşterea optimismului, armonizeaza forul interior, aduce liniște, pace și echilibru. Simbolurile antice precum Floarea Vietii stimulează noi idei creatoare capabile să ne orienteze spre un țel constructiv. Putem afirma cu tărie că purtarea de martisoare din argint cu simboluri sacre dezvolta capacitățile intuitive, deschizand un portal către simetria și plenitudinea ființei umane.

Martisoare de argint cu simboluri stravechi și originile îndepartate

La geto-daci anul nou începea la 1 martie, prima lună a primăverii calendaristice, când natura se trezește din nou la viață, renaște. O bijuterie martisor oferită în dar de ziua femeii sau oricând în luna Martie este ca un talisman menit să poarte noroc. Oferite de anul nou natural, martisoarele cu simboluri speciale vin împreună cu urările de sănătate, dragoste, bucurie, prosperitate.

În timpurile moderne, anul nou se sărbătorește conform calendarului gregorian la 1 ianuarie. La strămoșii noștri daci, 1 martie era sărbătorit ca prima zi a anului. 1 Martie era ziua Babei Dochia, personaj mitologico-religios care provenea din străvechiul cult al Marii Mame, zeiţă a pământului şi vegetaţiei, a fertilității, a belșugului, a prosperității, a abundenței. Statuete antropomorfe vechi de mii de ani ce reprezintă un personaj feminin (Zeița Mamă sau Mama Gaia), au fost descoperite în localitatea Tărtăria, din județul Alba.

În trecut, luna martie mai era denumită şi Germinar, Germinarium, făcându-se referire la trezirea la viaţă a naturii înconjurătoare, încolţirea seminţelor semănate toamna, înmugurirea, înfrunzirea şi înflorirea plantelor, copacilor.

Asociate cu perfecțiunea, pacea, unitatea, evoluția, împlinirea și eternitatea, martisoarele de argint cu simboluri precum Floarea Vieții, Om, Hamsa, Floarea de lotus, Samanta Vietii și Arborele Vieții, îmbunătățesc capacitatea de a înțelege mai profund și mai clar existența, conștiința universală, cosmică.

Vă oferim cu drag aceste modele de martisoare speciale, prelucrate manual în atelierul propriu, cu matrițe unice. Provocarea este să oferiți în dar persoanelor foarte dragi un martisor cu Floarea Vietii sau cu alt simbol sacru. Astfel puteți urmări beneficiile expuse mai sus.

Martisoarele cu simboluri sacre din argint le veți primi  în cutiuță de cadou împreună cu descrierea simbolului ales – Viziteaza si Comandă acum:

“Totul rade, totul canta, primavara este sarbatoarea infinitului.”
(Victor Hugo)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>