Floarea Vieții imprimata pe tricouri de copii

Golește

Model print Floarea Vieții * 

Alege imaginea cu care îți personalizezi aceasta creație cu simbolul Floarea Vieții

Informații adiționale despre produsul selectat

Culoare

Alb, Bleu, Galben, Rosu, Verde

Marime dupa varsta (ani)

1, 3-4, 5-6, 7-8, 9-11, 12-13

Floarea Vieții imprimata pe tricouri de copii din bumbac 100 % cu imprimeuri de o calitate superioara.

Copiii sunt cei mai receptivi la fenomenele deosebite din punct de vedere spiritual pe care le traim – au inocenta necesara intelegerii tuturor aspectelor din Univers.

Floarea Vieții imprimata pe tricouri de copii in diferite variante de culori  si cu oricare dintre cele 60 de imagini disponibile in galerie

Imaginile se printeaza direct pe material printr-o metoda speciala care face ca imprimeul rezultat sa fie parte din acesta cu aspect placut la atingere (nu cauciucat sau aspru) si sa fie rezistent in timp si  la orice temperatura de spalare.

Floarea Vietii este un simbol de geometrie sacra care trimite direct spre concepte și valențe înalte, cu  forță magică și încărcătură energetică deosebită, care  întareste câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres,  îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Purtatul zilnic al simbolurilor de valenta spirituala inalta ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea acestor simboluri menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, armonizeaza forul interior, ne aduce liniste si pace, ne pune in echilibru, stimuleaza noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv.

Floarea Vieții imprimata pe tricouri de copii acționează la nivel energetic și subtil, activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare.

Floarea Vieții imprimata pe tricouri de copii, prin energia puternică  a forţei vieţii pe care o emană simbolul de geometrie sacra,  generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și  împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Am imbinat armonios  materiale si imprimeuri, culori si simboluri,  pentru a materializa prin Floarea Vieții imprimata pe tricouri de copii creatia din inima menita  sa bucure sufletul, sa indemne la vise mari, realizari marete si cat mai multe alegeri din inima.

“Inima cu bataile ei aplauda existenta

Lucian Blaga

Va propun să acordați încredere  simbolului cu străveche valoare spirituală: Floarea Vieții imprimata pe tricouri de copii, apoi să observați ce energie veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întampla sau cât de multumiți veți fi atât de armonia si de echilibrul din interiorul vostru cât și de ceea ce veți transmite în exteriorul ființei voastre.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Floarea Vieții imprimata pe tricouri de copii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

Shopping Cart
Scroll to Top