Tricou cu Mandala personalizata dupa data nasterii

65,00 lei

Alege de mai jos, marimea tricoului, culoarea tricoului si completeaza data si ora nasterii. Apoi adauga produsul in cos si plaseaza comanda!

Model * 

Mărime * 

Culoare * 

Numele de botez * 

(Ex.: Alina)

Data de naștere * 

Completați ziua, luna și anul nașterii

Ora nașterii

Speficați ora și minutul, chiar și aproximativ, pentru o corelație cât mai exacta.

Informații adiționale despre produsul selectat

Model

Barbatesc, Feminin

Marime

L, M, S, XL, XS, XXL

Culoare

Alb, Albastru deschis, Negru, Rosu

Tricou cu Mandala personalizata după data nasterii, din bumbac 100 %, cu imprimeu de o calitate superioara.

Imaginile se printeaza direct pe material printr-o metoda speciala care face ca imprimeul rezultat al unui Tricou cu Mandala personalizata sa aibe un aspect placut la atingere (nu cauciucat sau aspru) si sa fie rezistent in timp.

Tricoul cu Mandala personalizata il veti primi împreună cu interpretarea semnului și tonului mayas sub care v-ați născut.

Mandala personala se calculeaza în funcție de data si ora nasterii, ceea ce face ca atât forma cât și culorile unui Tricou cu Mandala personalizata să difere de la persoană la persoană.

Mandala este un desen în formă de cerc, care are la baza construirii sale geometria sacră. În limba sanscrită, ”manda” înseamnă cerc și sferă, iar ”la” are sensul de conținător. Desenul circular simbolic al mandalei reprezintă macro și micro universul, și ființa umană în multi-dimensionalitatea sa. Mandala funcționează ca o psihogramă care activează și accelerează transformarea și recalibrarea internă în acord cu scânteia divină din om, cu dorința sufletului. Este un instrument puternic care acționează atât în plan corporal, trupesc, cât și mental, psihic.

Mandala vibrează armonios cu ființa noastră, fiind parte din construcția noastră cosmică, ne pune în acord cu noi înșine, cu părțile profunde din noi.

Carl Gustav Jung, psihanalist elvetian, a explicat că nevoia de a desena și privi mandale a apărut în timpul momentelor sale intense de dezvoltare personală. Apariția lor indică faptul că la nivelul psihicului are loc o profundă reechilibrare.

Jung era convins că pictarea mandalelor personale îl face pe individ să acționeze integral asupra personalității. El mai afirma că atunci când sinele reușește să se exprime prin desen, inconștientul răspunde determinând o atitudine de reverență față de viață.

Pentru cei care doresc un produs UNICAT cu o imagine inedită și cu o coloristică vie le recomand să experimenteze, să trăiască și să poarte un Tricou cu Mandala personalizata

In nota celor de mai sus, se considera ca purtand un Tricou cu Mandala personalizata ne armonizam forul interior, ne punem în echilibru, ne recalibram, fiind capabili sa ne orientam spre noi idei constructive.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tricou cu Mandala personalizata dupa data nasterii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

Scroll to Top