Tricou Cubul lui Metatron

85,00 lei

Tricouri din bumbac imprimate. Alege modelul tau preferat, marimea tricoului, culoarea si adauga produsul in cos!

Golește

Model print Cubul lui Metatron * 

Alege imaginea cu care îți personalizezi aceasta creație cu simbolul Cubul lui Metatron

Informații adiționale despre produsul selectat

Culoare

Alb, Albastru deschis, Albastru inchis, Bleu, Galben, Negru, Rosu, Roz, Verde

Marime

L, M, S, XL, XS, XXL

Tricou Cubul lui Metatron din bumbac 100 % cu imprimeu de o calitate superioara.

Imaginile se printeaza direct pe material printr-o metoda speciala care face ca imprimeul rezultat al unui Tricou Cubul lui Metatron sa aibe un aspect placut la atingere (nu cauciucat sau aspru) si sa fie rezistent in timp.

Arhanghelul Metatron „Cel de lângă Tron” (Tronul lui Dumnezeu), „Marele Scrib al lui Dumnezeu” are rolul sa transcrie, sa transmita secretele ezoterice ale Universului catre omenire, Îngerul Prezenţei, cum mai este denumit, Metatron ne ajută să înţelegem ce se întâmplă acum în realitatea planului nostru terestru.

Metatron este singurul înger al sferelor celeste care a cunoscut conditia umana. Sub numele de Enoh, a fost al saptelea patriarh dupa Adam. Sufletul sau a fost toata viata plin de credinta, de iubire pentru oameni si foarte atent la întelesurile faptelor, nutrind convingerea ca numai acela care învata permanent din ceea ce se petrece în el si în afara lui este capabil sa-si ajute cu adevarat semenii. Astfel, el a urmat de la sine calea întelepciunii si a bunatatii inimii. Dupa moartea sa, a fost ridicat la Cer, unde Dumnezeu l-a investit ca arhanghel.

Arhanghelul Metatron ne ajuta sa descoperim valoarea faptelor noastre; este martorul binelui pe care îl facem si al iubirii pe care o daruim; ne permite sa ne concretizam capacitatea de a iubi si de a fi iubiti.

El ne îndeamna sa învatam din fiecare experienta a vietii, sa acceptam tot ceea ce ni se ofera, sa cautam sa întelegem sensul profund al fiecarui lucru. Metatron este un fel de punte între Dumnezeu si om, care poate sa-i ceara sprijinul în cunoasterea valorii faptelor sale. El ne ajuta sa pastram echilibrul între ceea ce dam si ceea ce pastram pentru noi însine, pentru a ne defini mai bine limitele si pentru a întelege adevaratul sens al propriei fiinte.

Un Tricou Cubul lui Metatron,  prin simbolul care il reprezinta, ne ajuta sa ne împlinim menirea în bucurie si sa întelegem ca starea de împlinire a oricarei fiinte umane este strâns legata de împlinirea menirii.

Metatron ne învata sa gasim masura corecta în iubire, munca, creatie, un Tricou Cubul lui Metatron aducând în viata noastra echilibru, sanatate, armonie si seninatate.

Metatron ne conduce către starea de armonie în iubire, pentru ca noi să ducem o viaţă solară, sănătoasă, echilibrată şi calmă.

Este alaturi de noi atunci când trebuie sa depunem eforturi importante, în cele mai diverse situatii: relatii afective, împlinirea unor aspiratii, renuntarea la obiceiuri nocive, aplanarea conflictelor prin întelegerea cauzelor etc. Cu alte cuvinte, un Tricou Cubul lui Metatron , vine sa ne aminteasca mereu cand o folosim, aceste valori omenesti!

Este un arhanghel cu o energie masculina clara, implicat foarte mult in cunoasterea ezoterica profunda care ajuta foarte mult in curatari energetice, in curatarea chakrelor (a centrilor energetici), in eliminarea blocajelor de natura energetica. El foloseste o forma energetica extrem de complexa denumita „Cubul lui Metatron” – formă geometrică făcută din lumină folosită pentru a curăţa, pentru a ridica nivelul energetic, pentru a menține pozitivă starea de spirit şi viziunea asupra lumii, pentru a vă trezi pe mai departe capacităţile psihice.

Aducem in plan material  magnifica energie a acestui simbol de geometrie sacra printr-un Tricou Cubul lui Metatron , despre care putem spune ca ne conduce catre  starea de armonie în iubire si spre o viaţă solară, sănătoasă, echilibrată şi calmă

Intelepciunea vine din lucrurile simple, deciziile grandioase vin din inspiratii de moment, fericirea vine din ceea ce ne dicteaza inima! Va propun sa ne inconjuram de lucruri precum acest Tricou Cubul lui Metatron , care ne bucura sufletele! Asta ca sa avem vise mari si sa facem alegeri din inima cu care sa crestem frumos!

Tricoul Cubul lui Metatron este o creatie  FolConcept, lucrata din inima, menita sa bucure sufletul cu energia puternică a unui simbol sacru asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea,  pentru a transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exterior și interior.

Purtatul zilnic al simbolurilor de valenta spirituala inalta ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea acestor simboluri menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, armonizeaza forul interior, ne aduce liniste si pace, ne pune in echilibru, stimuleaza noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv.

Tricouri cu simboluri sacre ce acționează la nivel energetic și subtil, activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Aceste simboluri  – prin energia puternică  a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și  împlinire, ne protejează, ne fac mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Tricourile FolConcept sunt o imbinare armonioasa intre materiale si imprimeuri, intre culori si simboluri, intre material si spiritual, astfel incat materializarea creatiei din inima sa bucure sufletul.

Va propun să acordați încredere acestui Tricou Cubul lui Metatron si simbolului cu străveche valoare spirituală apoi să observați ce energie veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întampla sau cât de multumiți veți fi atât de armonia si de echilibrul din interiorul vostru cât și de ceea ce veți transmite în exteriorul ființei voastre.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tricou Cubul lui Metatron”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

Shopping Cart
Scroll to Top