Tablou OM (AUM)

80 lei

Pătrundeți alături de noi pe minunantul drum al iluminării. Atingeți profunda dvs. stare de perfecțiune prin eliberarea de suferință și prin manifestarea spre toate ființele, a compasiunii și a fericirii depline. Începeți prin a privi cu sufletul spre acest tablou OM, căci drumul este pavat cu daruri neprețuite, dar totul începe cu primul pas! Un instrument în calea celor care practică tehnica vizualizării sau Mahayana, pyternice tehnici de meditație budistă.

Disponibilitate: În stoc

Dimensiunea tabloului *

Alege dimensiunea tabloului exprimată în centimetri (cm)

Alege imaginea cu care îți personalizezi această creație cu simbolul OM (AUM).

Model 1 0 lei Model 2 0 lei Model 3 0 lei Model 4 0 lei Model 5 0 lei
✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Putem folosi acest tablou OM pentru a ne sustine meditatia, vizualizarea și transmutarea energiilor spre a manifesta compasiune și iubire. Eliberarea noastra de orice suferință începe prin a poziționa conștiința pe calea eliberării, care este calea sinelui nostru superior și calea naturii celei mereu schimbătoare.

Vă invităm să experimentați mantra OM (AUM) și să vă bucurați de aceste creații deosebite, tablouri pe pânză tip canvas cu simbolul OM. Sunt creații realizate prin măiestria spiritului și poartă în ele îngăduința unei ființe ce nu este constrânsă de nici o suferință. Menite să pornească vibrații profunde în sufletul celui ce le privește, acest tablou OM poate fi o sursă de auto-definire, de expansiune a conștiinței și de eliberare a ei de prejudiciul suferinței de orice natură. Alegeți dimensiunea potrivită și imaginea pentru tablou, iar acest deosebit tablou va fi mai aproape de dvs. cu un pas. Prețul minim este pentru modelul cu dimensiunea de 20/20cm.

Tabloul OM ca purtător al simbolisticii mantrei OM (AUM)

Cei care învață despre mantra OM(AUM) vor în mod natural să știe ce înseamnă aceasta și adesea cer o traducere în engleză sau într-o altă limbă occidentală. Cu toate acestea, mantra „Om Mani Padme Hum” nu poate fi tradusă într-adevăr într-o simplă frază sau chiar în câteva propoziții.

Toată Dharma se bazează pe descoperirea lui Buddha cum că suferința este inutilă: ca o boală, odată ce ne confruntăm cu adevărat cu faptul că suferința există, putem privi mai profund și putem descoperi cauza ei. Atunci când descoperim că oricare cauză este dependentă de anumite condiții, putem explora posibilitatea de a înlătura acele condiții.

Buddha a învățat multe metode foarte diferite de înlăturare a cauzei suferinței, metode adecvate pentru tipurile, condițiile și aptitudinile foarte diferite ale ființelor suferinde. Pentru cei care aveau capacitatea de a o înțelege, el a predat cea mai puternică metodă dintre toate, o metodă bazată pe practica compasiunii. Este cunoscută ca Mahayana sau Marele Vehicul, deoarece practicarea aduce beneficii tuturor fiintelor, fara parțialitate. Este asemănată cu o barcă vastă care poartă toate ființele din univers peste marea suferinței.

În cadrul Mahayana, Buddha a dezvăluit posibilitatea tuturor ființelor de a beneficia foarte rapid, inclusiv pentru sine, de intrarea directă în starea de trezire a minții, sau Budeitate, fără nici o întârziere. Din nou, există diferite modalități de a realiza acest lucru, dar cea mai puternică și, în același timp, cea mai accesibilă, este de a lega propria minte cu mintea lui Buddha.

În practica vizualizării, ne imaginăm că suntem un Buddha, în acest caz, Buddha Compasiunii, Chenrezig (cel care privește cu ochii neclintiți). Înlocuind gândul despre tine însuți cu gândul despre tine însuți ca Chenrezig, veți reduce treptat și în cele din urmă eliminați fixarea asupra sinelui personal, ceea ce vă extinde bunătatea și compasiunea iubitoare, față de sine și față de ceilalți, iar inteligența și înțelepciunea vor spori, permițându-vă să vedeți clar ceea ce are cu adevărat nevoie cineva și să comunicați cu el în mod clar și precis.

În cele mai multe tradiții religioase, cineva se roagă zeităților tradiționale în speranța de a primi binecuvântarea lor, de care va beneficia cineva într-un fel. În tradiția budistă vajrayana, totuși, binecuvântarea, puterea și calitățile superlative ale ființelor iluminate nu sunt considerate ca provenind dintr-o sursă exterioară, ci sunt considerate a fi înnăscute, a fi aspecte ale propriei noastre naturi adevărate. Dragostea și compasiunea lui Chenrezig sunt în noi.

 

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ pronunțat AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. … Tablou OM (AUM) Citește…

Tablou OM (AUM) Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou OM (AUM)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top
ÎNVÂRTE ROATA NOROCULUI! Încearcă-ți norocul pentru un cupon de reducere.
Învârte
Sunt de acord cu termenii și condițiile.