Stick USB cu mandala personala high resolution

(O recenzie client)

299 lei

Dupa ce veti finaliza comanda veti fi contactati de un reprezentant FOLCONCEPT.ro pentru a ii furniza toate detaliile specifice necesare generarii mandalei personale.

Disponibilitate: În stoc

Numele de botez *

(Ex.: Alina)

Data de naștere *

Completați ziua, luna și anul nașterii

Ora nașterii

Speficați ora și minutul, chiar și aproximativ, pentru o corelație cât mai exacta.

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Stick USB 2.0 cu mandala personala high resolution contine: un 2GB memory stick cu mandala dvs personala in doua forme –  hexagonala si hexagonala stelata –  in format JPG la dimensiuni optime pentru un print clar/imagine desktop/imagine save screen rezolutie mare. BONUS veti primi mandala dvs personala imprimata color in ambele forme pe un carton, mandala dvs personala imprimata alb-negru astfel incat sa o puteti colora in culorile dvs (tehnica foarte buna de relaxare), o  interpretare a semnului și tonului sub care v-ați născut în calendarul mayaș Tzolkin (prin intermediul careia vă puteți afla potențialul, calitățile, talentele cu care sunteți înzestrați).

Mandala personala se calculeaza în baza unor algoritmi specifici în funcție de: numele de botez, data si ora nasterii. Mandala personala este un unicat absolut iar forma si culorile sale difera de la persoană la persoană. Mandala personala este fara seaman, orgininala, reprezentativa, specifica, tipica.

Mandala personala vibrează armonios cu ființa noastră, fiind parte din construcția noastră cosmică, ne pune în acord cu noi înșine, cu părțile profunde din noi. Se considera ca aceasta ne armonizează forul interior, ne aduce liniște și pace, ne pune în echilibru, stimulează în noi idei creatoare, capabile să se orienteze spre un țel  constructiv.

Mandala personala ne recalibreaza, ne repune pe pozitie, ne ajuta in evolutia noastra si in Drumul ales, ne aminteste ca suntem intrupati, veniti intr-o viata frumoasa, ca avem un scop maret, si ca suntem alesi de Divinitate pentru a o sustine pe Mama Pamant in drumul ei spre un alt nivel de constiinta.

In centrul fiecarei mandale se află Lumina, sclipirea divină, chiar Divinitatea, celebram aceasta lumina, urăm bun venit Soarelui si Divinitatii prin contemplarea mandalei personale din centrul sau inspre margini. Profitam de vibrația energetica a acestui desen unic, să incarcam din culorile vii, intense si ne armonizam intr-o geometrie sacra perfecta. Mandala este un apogeu energetic și are mareața proprietate, pe lânga multe altele, de a încarca, pozitiva, înviora.

Bogația, imensitatea, forta, gloria, perfectiunea si minunatia fiintei noastre de lumina este atât de maiestuous conturata in forma de mandala personala.

Cum putem lucra cu mandala personala?

Va recomand sa printati mandala personala si sa o puneti in preajma voastra, de exemplu ca fundal pentru telefon, PC si sa observati multiplele beneficii pe care aceasta le poate aduce avand-o in permanenta in campul vostru vizual. Zilnic putem experimenta,trai, contempla in mandala personala, beneficiile pozitive vor fi infinite:).

Mandala este un desen în formă de cerc, care are la baza construirii sale geometria sacră. În limba sanscrită, ”manda” înseamnă cerc și sferă, iar ”la” are sensul de conținător. Desenul circular simbolic al mandalei reprezintă macro și micro universul, și ființa umană în multi-dimensionalitatea sa. Mandala funcționează ca o psihogramă care activează și accelerează transformarea și recalibrarea internă în acord cu scânteia divină din om, cu dorința sufletului. Este un instrument puternic care acționează atât în plan corporal, trupesc, cât și mental, psihic.

Carl Gustav Jung, psihanalist elvetian, a explicat că nevoia de a desena și privi mandale a apărut în timpul momentelor sale intense de dezvoltare personală. Apariția lor indică faptul că la nivelul psihicului are loc o profundă reechilibrare.

Jung era convins că pictarea mandalelor personale îl face pe individ să acționeze integral asupra personalității. El mai afirma că atunci când sinele reușește să se exprime prin desen, inconștientul răspunde determinând o atitudine de reverență față de viață.

“Există un așa-zis loc central în interiorul sufletului, de care este conectat totul, prin care se ordonează totul și care în același timp reprezintă o sursă de energie.”

Carl Gustav Jung

Separator Bonus Interpretare Mandala Zilei De Nastere

La comandarea unui produs imprimat cu mandala personala veți primi o  interpretare a semnului și tonului sub care v-ați născut în calendarul mayaș Tzolkin. Acest calendar urmărește cu exactitate timpul sacru la nivel galactic. Este unul din cele mai vechi și mai importante calendare atestate în America Centrală.

Ca și în astrologie, în funcție de data și ora nașterii, cu ajutorul informațiilor oferite de calendarul străvechi Tzolkin, vă puteți afla potențialul, calitățile, talentele cu care sunteți înzestrați. Astfel puteti să aveți mai multă claritate cu privire la domeniile, proiectele în care puteți contribui într-un mod benefic prin darurile voastre native.

1 recenzie pentru Stick USB cu mandala personala high resolution

  1. Avatar Of Sanda Badea

    Sanda Badea

    Pentru ca eram intr-un moment in care nimic nu mi se lega in viata am incercat sa aflu mai multe despre mine ajutandu-ma de orice instrument. Am gasit din intamplare termenul de mandala personala si a inceput sa il studiez. Am gasit initial doar in strainatate posobilitatea de a comanda mandale si am fost extrem de incantata dupa ceva cautari ca v am gasit site ul. Am primit alaltaieri stickul cu mandala mea si interpretarea si va pot spune cu mana pe inima ca mi a raspuns la mine intrebari, mi a apasat mai multe butoane si m a lamurit in mai multe privinte. Felicitari pentru ceea ce faceti! Mie cel putin mi ati schimbat perspectiva mult in bine.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top