-36%

Set deosebit Topaz Mistic

(O recenzie client)

448,00 lei

Alege opțional modelul de lanț și lungimea care ți se potrivește.

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 27.42 g
Dimensiuni 4 × 1.7 × 1 cm
Material metal

Argint 925

Set deosebit Topaz Mistic – o bijuterie de lux  in SERIE FOARTE LIMITATA  manufacturata cu o tehnica speciala care combina Foaia de argint aurit cu argintul  925 premium modelat puncte si flori pentru a pune in evidenta topazul mistic si trasaturile sale unice. Taietura speciala a topazului mic si montura sa confera bijuteriei un efect caleidoscopic, magic, sclipitor, maiestuos, de vis.

O bijuterie absolut magnifica, exclusivista,  care se remarca prin liniile fine ale florilor de argint care compun o adevarata simfonie de culoare si forma, de armonie si echilibru, de magie si gratie.

Acest Set deosebit Topaz Mistic se compune di: cercei.pandantiv, inel si se livreaza  in cutiuta de cadou impreuna cu descrierea beneficiilor topazului mistic. Inelul este marimea 8 – o marime medie – vezi tabelul de marimi de mai jos.

Set deosebit Topaz Mistic – beneficiile pietrei iubirii si a norocului

Topazul este o piatră a iubirii și a norocului și este deosebit de eficientă în atingerea cu succes a obiectivelor. Se crede că ne-ar putea ajuta să atragem persoanele potrivite în viața noastră, pentru prietenie, dragoste sau afaceri, precum și la îmbunătățirea relațiilor existente, pentru că încurajează onestitatea, loialitatea și încrederea.

Topazul ne poate fi de folos în demascarea de minciuni sau iluzii și ne poate ajuta să ne regăsim atunci când ne rătăcim de la calea dreaptă.

Utilizați energia Topazului pentru a șterge oboseala sau pentru a vă elibera de emoții dificile. Este minunat pentru a vă ridica starea de spirit și pentru a vă simți bine în legătură cu propria persoană. De asemenea Topazul ne poate da un impuls pentru a ne acorda gândurile cu acțiunile. Topazul este o piatră bună împotriva depresiei, iar plasarea unui Topaz în zona plexului solar ne poate da un sentiment intens de bunăstare. Topazul ne ajută la controlul Furiei și aduce emoții ascunse la sprafață, astfel încât să le putem examina cu atenție și elibera.

Plasat în zona Chakrei celui de-al Treilea Ochi (adică între sprâncene), topazul ne poate ajuta să articulăm în mod conștient și clar gândurile și sentimentele pe care vrem să le comunicăm. Topazul este o piatră pacificatoare, calmează emoțiile și este ideală pentru meditație și conectarea cu ființele eterice. Este ca o lupă naturală care ne amplifică abilitățile psihice asistându-i pe cei care caută să se conecteze cu înțelepciunea lor interioară, precum și pe cei care oferă ghidare spirituală altor persoane.

Topazul este o piatră prețioasă cu multiple proprietăți, atât fizice, cât și metafizice, spirituale. Topazul ne mai oferă ghidare spirituală și ne ajută să detectăm minciuni și iluzii dar si comori ascunse, suprize placute,  in inimile oamenilor dragi.

Marimi inele

 

1 recenzie pentru Set deosebit Topaz Mistic

  1. roxana

    Atunci când le vezi pentru prima ai senzația că rămâi fără răsuflare……când le porți ai senzația de noblețete! Felicitări creatorilor pentru concept! Le voi purta mereu cu încântare, ca și cum ar fi pentru prima data!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top