-36%

Set deosebit pandantiv Floarea Vietii si bratara cu simbolul OM

249,00 lei

Alege opțional modelul de lanț și lungimea care ți se potrivește.

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 8.39 g
Material metal

Argint 925

Set deosebit pandantiv Floarea Vietii si bratara cu simbolul OM, o OFERTĂ SPECIALĂ pentru un set format din pandantiv si bratara reglabila, creatii deosebite din Argint 925 premium. Bijuterii realizate in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte simbolurilor. Pandantivul are diametrul de 3.5 cm.  Bratara este pe un snur de matase cerat reglabil negru impletit in tehnica macrame, special tratat pentru a nu retine apa. Pandantivul de pe bratara are dimensiunea de 2 cm. PRETUL PROMOTIONAL este per set (o brățată și un pandantiv).

Pandantivul se livreaza pe un snur negru si impreuna cu bratara sunt ambalate in cutiuta tip cadou cu un saculet de organza.

Acestea sunt bijuterii in editie limitata, creatii handmade desebite izvorate din intelepciunea inimii menite sa indrume spre vise mari si realizari marete  … dar si spre magie, echilibru, armonie, spre un mod de viata pozitiv, luminos, in care totul e IUBIRE!

Simbolistica pentru Set deosebit pandantiv Floarea Vietii si bratara cu simbolul OM

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră cu o forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Energia puternică a acestui simbol – asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Purtatul zilnic al Florii Vieții – simbol de valență spirituală înaltă – ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, armonizeaza forul interior, ne aduce liniste si pace, ne pune in echilibru, stimuleaza noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv.

Simbolul OM – Chakra Coroana, deschide o cale spre o conştiinţă mai înaltă.

Se spune ca  privit indelung acest simbol are capacitatea de a CLARIFICA MINTEA in momentul in care trebuie sa luam decizii importante.

Rostit, sunetul OM, reprezinta vibratia suprema, infinitul. Acesta genereaza PACEA si LINISTEA INTERIOARA. Adună și concentrează mintea, o ia din gandurile zilnice și o trimite într-o zonă contemplativă.

Purtam si privim această vibrație sacră atunci când dorim să ne liniștim, să ne relaxam fizic, mental, emoțional.

 

 

Floarea Vietii ~ Origine, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvant inainte Floarea Vietii – simbolul de unde se implinesc visele si incep minunile Simbolul perfectiunii si al armoniei, Floarea Vietii este o figura etalon a geometriei sacre, a Universului si dragostei neconditionate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfectiunea formei, … Set deosebit pandantiv Floarea…

Set deosebit pandantiv Floarea Vietii si bratara cu simbolul OM Citește mai departe »

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. Este … Set deosebit pandantiv Floarea…

Set deosebit pandantiv Floarea Vietii si bratara cu simbolul OM Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set deosebit pandantiv Floarea Vietii si bratara cu simbolul OM”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top