Set deosebit cu Spirala

450 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 20,31 g
Dimensiuni 4 × 3 × 0,5 cm
Material metal

Argint 925

Set deosebit cu Spirala – creatie unicat din Argint 925 Premium formata din: pandantiv cu diametrul de 3.5 cm, cercei cu diametrul simbolului de 2 cm si lungime de 3.3 cm, inel cu diametrul simbolului de 2 cm. Inelul este disponibil pentru marimea 8 – marime medie  (vezi tabelul de marimi de mai jos).

Bijuteriile din acest set UNICAT sunt concepute in tehnica 3 D,  acest efect conferind o profunzime aparte si foarte speciala creatiilor, purtatul lor incantand deopotriva inima cat si  privirea.

Acest Set deosebit cu Spirala il veti primi frumos ambalat  in cutiuta de cadou impreuna cu un pliant care contine  simbolistica bijuteriilor.

Set deosebit cu Spirala – simbolistica

In centrul Lumii Vechi, la întâlnirea celor trei continente Europa, Asia și Africa, în leagănul primei civilizații, câteva semne sacre alcătuiau prima scriere din lume, o scriere șamanica. Printre acestea regasim crucea si spirala.

Spirala a fost în scrierea șamanilor un semn dublu care simboliza perechea sau cuplul. Alaturarea celor două principii complementare ale vieții și ale lumii: principiul feminin și cel masculin.
Ca și crucea, spirala era un arhisimbol, ba chiar mai mult, chiar revelatia principiului însuși al vieții – cea mai mare forță divină pe care o invoca omul sacru/șamanul.

Spirala a fost simbolul cel mai folosit de strămoșii noștri care vedeau in el  izvorul însuși din care ia naștere viața.
Iar acest izvor era unirea magică/sacră a masculinului cu femininul.

Spirala – rotirea  în limbajul șamanilor, insemna: ciclu, perpetua reînnoire, continuum-ul naștere-renaștere, transformare, devenire, evoluție, îmbunătățire, perfecțiune, și, rezultand de aici: divinitate.

In toate culturile străvechi regasim spirala  și ca o imagine a soarelui care se rotește pe boltă, care da viata si care reprezinta imaginea prin excelență a ciclului, a evoluției, a dezvoltării, a continuum-ului naștere-renaștere.

Așa se explică de ce spirala – mai ales în epoca neolitică – apare ca simbol sacru pe amulete, pe vase, pe idoli, pe pereții caselor, ai templelor: avea puterea de a reînnoi, de a face să renască, mereu, timpul, lumea și viața.

De fapt, aceasta era cosiderata ca o promisiune a vieții îmbelșugate și a nemuririi. Era unealta a omului sfânt – șamanul,  semnul de protecție și de binecuvântare.
Spirala seamănă pefect cu cochilia de melc…dar si  cu ADN-ul, cu forma galaxiilor sau cu vârtejul unui ciclon, pe care strămoșii noștri nu aveau cum să le vadă. Ceea ce explica oarecum faptul ca  scriere șamanică era o scriere universală, limba comună a Universului.

Marimi Inele

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set deosebit cu Spirala”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top