-34%

Set de decoratiuni cu simboluri sacre pentru PASTE

99,00 lei

SKU: DPASTE01 Categorie: Etichetă:

Set de decoratiuni cu simboluri sacre pentru PASTE – 8 creatii deosebite in forma de oua  de Paste, din plexiglss,  cu simbolurile de valenta spirituala inalta:  Floarea Vietii, Inima, Floarea Vietii Yin&Yang, Cubul lui Metatron,  cele 7 chakre, Hamsa, Ochisorul protector. Fiecare decoratiune in forma de ou cu simbol sacru are dimensiunea de: 8.5/6 cm cu 0.4 cm grosime.

Aceaste creatii deosebite fac parte din Colectia FOLconcept: De Paşte daruieste-ti o bucurie! Daruieste-ti  creatii deosebite, menite sa iti bucure sufletul! Creatiile FOLconcept materializeaza simboluri sacre in creatii izvorate din intelepciunea inimii menite sa indrume spre vise mari si realizari marete  … dar si spre magie, echilibru, armonie, spre un mod de viata pozitiv, luminos, in care totul e IUBIRE!

Set de decoratiuni cu simboluri sacre pentru PASTE – simbolistica

Decoratiunile in forma de ou sunt cu simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte – cu forță magică și încărcătură energetică deosebită – care ne învață cum să fim în relații de iubire cu sine, cu alții și Divinul, cum să ne echilibrăm emoțiile sau sa ne protejam și să trecem de la reactivitate într-o stare de atenție, cum să ne liniștim mintea hiperactivă și să ne deschidem gradul de conștientizare și sentimente de bucurie extinsă, compasiune  si intelegere.

Energia puternică a acestor simboluri- asociate cu perfecțiunea, pacea, liniștea, împlinirea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Floarea Vietii ~ Origine, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvant inainte Floarea Vietii – simbolul de unde se implinesc visele si incep minunile Simbolul perfectiunii si al armoniei, Floarea Vietii este o figura etalon a geometriei sacre, a Universului si dragostei neconditionate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfectiunea formei, … Set de decoratiuni cu…

Set de decoratiuni cu simboluri sacre pentru PASTE Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set de decoratiuni cu simboluri sacre pentru PASTE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top