Set cercei si inel cu simbolul Florii de Lotus – Floarea Spiritualității

100,00 lei

Golește
Cod Produs: Nu se aplică Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Set cercei si inel cu simbolul Florii de Lotus – Floarea Spiritualității. Creatii handmade din argint 925 premium. Diametru simbol: 1.2 cm. Cerceii sunt cu surub iar  Inelul din set este disponibil in 3 variante de marimi (vezi tabelul de marimi de mai jos).

Despre Lotus – Floarea Spiritualității

Floarea de Lotus este privită în multe culturi diferite, mai ales în  religiile orientale, ca simbol al purității, al iluminării și al renașterii. Caracteristicile acestei flori reprezintă o analogie perfectă a condiției umane: chiar și atunci când rădăcinile sale se află în cele mai murdare ape, Lotusul dă nastere celei mai frumoase flori din lume.

Floarea de Lotus simbolizează trezirea conștiinței umane și nu numai. De asemenea, Floarea de Lotus simbolizează cea de a șaptea chakra, cunoscută sub denumirea de Sahasrara. Potrivit tradiției, această chakră este stimulată prin practicarea meditatiei și a diferitelor stiluri de yoga. Atunci când aceast centru energetic functionează armonios, o stare de conștiintă pură, pace, bucurie și comuniune cu Dumnezeu este atinsă. De aceea, această chakră este reprezentată de o Floare de Lotus cu o mie de petale colorate.

Lotusul este în principiu utilizat pentru a simboliza bucuria, armonia, pacea, puritatea și sinceritatea. Lotusul este floarea dedicată lui Buddha și altor nenumarate divinități. Lotusul se ridică deasupra apei din lacuri și inflorește creând o puternică senzație de armonie în mediul înconjurător. Când s-a născut Buddha, lotusul a creat un drum pe care să pășească acesta, ceea ce îl face o floare a paradisului.

Lotusul este de asemenea foarte prețuit de Taoiști și este emblema lui Ho Hsien Ku, zeița care se numară printre Cei Opt Nemuritori din Taoism și care este reprezentată ținând în mână un lotus. Ea folosește lotusul pentru a ne binecuvânta cu frumusețe și noroc în dragoste.

Lotusul este de asemenea un simbol al dragostei de familie, prieteni și asociați. Lotusul este cea mai bună formă de simbol feng shui pentru emisia de energie pozitivă chi, energie care aduce o minte clară și împacată celor care și-au propus țeluri mărete și sunt hotărâți să le realizeze.  Reflecția luminii prin intermediul florii de lotus sporește chiar și mai mult capacitatea simbolului de a emite energie pozitivă chi și de a anula energiile negative.

Lotusul semnifică, dintre toate tipurile de flori, puritatea supremă și perfecțiunea deoarece se ridică grațios din pământul ud, mai frumoasă decât orice. Fiecare parte a acestei plante, de la radacină pana la petale, are calități tămăduitoare. Din punct de vedere ezoteric, floarea de lotus ne încarcă spiritual și ne oferă splendoare exterioară, arătându-ne adevărata față a realității. Floarea de lotus  exprimă bucurie și puritate.

tabel marimi inele

Informații suplimentare

Marime Inel

Marimea 7, Marimea 8, Marimea 9

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…

 • Bratara Carpe diem cu mesaj inspirațional si pietre semipretioase

  Bratara Carpe diem cu mesaj inspirațional si pietre semipretioase

 • bratara multiple simboluri sacre din argint

  Bratara multiple simboluri sacre din argint

  180,00 lei
 • Bratara cu mesaj inspirațional Dreams come true

  Bratara cu mesaj inspirațional Dreams come true

  120,00 lei
 • Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite

  Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite

  200,00 lei
 • Reducere!
  Pandantiv hexagon Floarea Vietii cu marcasite

  Pandantiv hexagon Floarea Vietii cu marcasite

  140,00 lei 110,00 lei
 • Pandantiv Floarea Vietii Yin si Yang

  Pandantiv Floarea Vietii Yin si Yang din argint

  100,00 lei
 • Bratara Floarea Vietii argint pe snur rosu

  Bratara Floarea Vietii din argint pe snur de matase cerat

  79,00 lei
 • Bratara cu mesaj inspirațional Totul e magie!

  Bratara cu mesaj inspirațional “Totul e magie!”

  120,00 lei