Set cadou Colier si Bratara Hamsa in cutiuta de bijuterii

Ne pare rau! Acest produs nu mai face parte din oferta noastra!

Descriere

Set cadou Colier si Bratara Hamsa din Argint 925 premium si cristale in cutiuta din lemn pentru bijuterii.

Cutiuta speciala de bijuterii este din lemn, este prevazuta cu inchizatoare si oglinda; dimensiune: 6 cm/  6 cm /4.5 cm.

Setul (colierul si cutiuta de bijuterii din lemn) se livreaza in cutie de carton solida decorata de sarbatoare impreuna cu o carticica ce contine explicatiile simbolului Hamsa.

Colier si bratara Hamsa cu cristale sunt creatii handmade din Argint 925 premium si cristale dispuse manual. Pandativul si bratara  sunt concepute in tehnica 3 D,  acest efect conferind o profunzime deosebita a simbolului. Dimensiune pandantiv (colier si bratara) : 2.8 / 2.1 cm. Lungime lant colier: 41 cm. Lungime lant bratara: 15 cm plus lantisor de reglaj: 3 cm.

Setul este disponibil in urmatoarele variante:

 • cristale albe si negre
 • cristale albe si email

Bijuteriile  fac parte din colectia #life, colectie care celebreaza si pretuieste maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia si puterea elementelor esentiale care ne sustin: Pamant, Apa, Cer. Colectia-declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile si magia, a ne trai visele si a face fiecare moment sa conteze.

Linia de bijuterii Floarea Vietii cu cristale este special creata prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica deosebita pentru a obtine un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior, o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

Cristalele multifatetate alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile.

Despre Hamsa – simbol al protectiei divine

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, shamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică.

Hamsa este simbolul “mâinii care scrie tot” și a asociațiilor cu Divinitatea. Mâna Fatimei poate fi văzută atât în poziție verticală cât şi cu susul în jos, în funcție de cultură. În plus, simbolurile prezentate în mână sunt importante și variază funcţie de religie sau locaţie.

În ciuda variațiilor, Mâna Fatimei este un motiv arhetipal care vorbește dincolo de frontierele limbilor pământului, de cultură și de convingerile religioase, care aduce purtătorului protecție, noroc, fericire, sănătate și abundență.

Simbolul Hamsa și Iudaismul

Hamsa sau Mâna lui Hume cum este cunoscută de poporul evreu, a fost conectată de această religie de prin vremea Profetului Moise. Este considerată a fi mâna lui Miriam, sora Profetului Moise și este reprezentată în cele cinci cărți ale Iudaismului.

În forma lui cea mai simplă simbolul pentru Hamsa este mâna. Este un simbol talismanic pe care evreii îl consideră o protecție împotriva forțelor răului și care le aduce bunătate, abundență, fertilitate, noroc și sănătate. În esență, Hamsa este pictograma utilizată de om ca o apărare în lupta împotriva forțelor răului.

Pentru evrei, Hamsa este mai degrabă un simbol sacru care este purtat sau folosit ca un omagiu adus tradițiilor trecute de a ține „lucrurile rele” departe de viețile noastre. Este menit să ne amintească, și nu este un simbol esențial cu o putere magică a lui, am putea spune că este ceva de genul pomului de Crăciun!

Hamsa și numărul cinci

Arabii numesc această pictogramă Mâna Khamseh. Khamseh este o confederație de triburi situată în provincia Fars din sud-vestul Iranului, mai exact cinci triburi, khamseh înseamnă cinci în limba lor. În religia Arabă și alte religii, numărul cinci simbolizează cele cinci reguli sacre ale convingerilor lor.

În unele culturi Hamsa apare cu degetele în sus, în altele cu degetele în jos, nefiind vorba de o diferență anume în însemnătate. În multe grupări, cele cinci degete ale mâinii Hamsa reprezintă principiile cele mai sacre ale acelei culturi.

Nu este o mână pământească, ci simbolul mâinii divine. Fiecare comunitate umple interiorul mâinii cu pictograme și simboluri ce sunt importante pentru propria sa cultură.

Brățările Hamsa sunt purtate pe tot mapamondul de oamenii care au credința într-o „putere supremă” și se găsesc la o răscruce în viață. Ei pot avea religii diferite, unii pot fi evrei, alții musulmani, adepți ai creștinismului sau budismului. Indiferent de convingerile religioase, ei sunt pe un teren comun, în ceea ce privește credința într-o Putere Supremă.

Cei care poartă brățări Hamsa vor cumva să depindă de această energie pentru a se menține protejați de influențele negative, care sunt în afara controlului lor.

Hamsa, protecția împotriva deochiului, este considerată a fi un talisman puternic – folosit sub formă de bijuterie, amuletă norocoasă sau obiect de decor pentru pereți – care aduce noroc și prosperitate în casă.

Informații suplimentare

Cristale

Cristale albe si negre, Cristale albe si email

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…

 • Bratara Floarea Vietii argint pe snur rosu

  Bratara Floarea Vietii din argint pe snur de matase cerat

  79,00 lei
 • Inel Floarea Vietii 3 D cu cristale

  Inel Floarea Vietii 3 D cu cristale

 • Inel cu 5 simboluri OM

  130,00 lei
 • Cercei Hamsa

  Cercei Hamsa din argint

  40,00 lei
 • bratara multiple simboluri sacre din argint

  Bratara multiple simboluri sacre din argint

  180,00 lei
 • set cadou Floarea Vietii

  Set cadou Colier Floarea Vietii cu marcasite in cutiuta de bijuterii

 • Cutie din lemn sculptata cu Samanta Vietii

  Cutie din lemn sculptata cu Samanta Vietii – miniatura lada de zestre

 • Bratara Floarea Vietii Yin si Yang

  Bratara Floarea Vietii Yin si Yang

  110,00 lei