Banner mic
Reducere!

Set cadou Colier Arborele Vietii cu cristale in cutiuta de bijuterii

157,50 lei

Ne pare rau! Acest produs nu mai face parte din oferta noastra!

Descriere

Set cadou Colier Arborele Vietii din Argint 925 premium cu cristale in cutiuta din lemn pentru bijuterii.

Cutiuta speciala de bijuterii este din lemn, este prevazuta cu inchizatoare si oglinda; dimensiune: 6 cm/  6 cm /4.5 cm.

Setul (colierul si cutiuta de bijuterii din lemn) se livreaza in cutie de carton solida decorata de sarbatoare impreuna cu o carticica ce contine explicatiile simbolului Arborele Vietii .

Colierul Arborele Vietii cu cristale – creatie handmade din Argint 925 premium si cristale – este format din pandantiv diametru: 2.8 cm si lant lung de 55 cm. Cristalele sunt  dispuse manual, bucata cu bucata.

Bijuteria face parte din colectia #life, colectie care celebreaza maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia si puterea elementelor esentiale care ne sustin: Pamant, Apa, Cer. Colectia-declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile si a face fiecare moment sa conteze.

Linia de bijuterii Floarea Vietii cu minerale/cristale este special creata prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica deosebita pentru a obtine un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior, o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

Despre Arborele Vieții

Arborele Vieții – simbol cu puternice implicații spirituale care exprimă armonia dintre Divin și lumesc, dintre Cer și Pământ, dintre Creator și Creație. Este simbolul care exprimă cel mai bine sintagma „precum în cer așa și pe pământ”.

Simbol al vieții în contiună evoluție, în ascensiune spre cer, arborele înlesnește comuniunea între cele trei niveluri ale cosmosului: cel subteran, prin rădăcini; suprafața pământului, prin trunchi și crengile de jos; înaltul, prin ramurile dinspre vârf.

Avându-și rădăcinile înfipte în pământ și crengile înălțate spre cer, arborele este socotit ca un simbol al raporturilor ce se stabilesc între pământ și cer. În acest sens, el are caracterul unui centru de armonizare și echilibru. Mai mult decât atât, acest arbore central care, prin prezența și puterea lui, acoperă întreg domeniul gândirii de la cosmos până la om, de la Dumnezeu (creator) la om (creație) . Copacul exprimă perfect relația dintre noi și tărâmul ceresc. În plus , este o hartă de conștiință care înlesnește apropierea de Dumnezeu .

Arborele Vieții ne învață cum să fim în relații de iubire cu sine, alții și Divinul, cum să ne echilibrăm emoțiile și să trecem de la reactivitate într-o stare de atenție, cum să ne liniștim mintea hiperactivă și să ne deschidem gradul de conștientizare și sentimente de bucurie extinsă.

Arborele Vieții este o hartă sacră a peisajului interior pentru a ne ghida prin evoluțiile și transformările necesare astfel încât să ne putem reconecta cu sursa vieții. Dar, mai întâi de toate, este un plan de a ființei umane, este o reflectare a ceea ce se întâmplă în interior. Pentru că ceea ce este în interior este și în exterior, ceea ce simțim în interior emanăm în exterior, ceea ce dorim în interior se materializează la exterior. Cum alegem să hrănim natura noastră interioară vom sădi “semințele” unui viitor mai bun pentru noi înșine și lumea noastră acționând cu un bun echilibru, cu dragoste, hotărâre si compasiune.

Simbol universal care trimite direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită, care întărește câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Energia puternică a acestui simbol- asociat cu perfecțiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…

 • Reducere!
  Inel Arborele Vietii

  Inel Arborele Vietii

  89,00 lei 66,75 lei
 • Reducere!
  Bratara Floarea Vietii Yin si Yang

  Bratara Floarea Vietii Yin si Yang

  110,00 lei 82,50 lei
 • Reducere!
  Bratara Samanta Vietii cu cristal

  Bratara Samanta Vietii cu cristal

  100,00 lei 75,00 lei
 • Reducere!
  Set cadou Colier si Bratara Hamsa

  Set cadou Colier si Bratara Hamsa in cutiuta de bijuterii

  187,50 lei
 • Reducere!
  Bratara Copacul Vietii argint pe snur de matase cerat

  Bratara Copacul Vietii din argint 925 Premium

  65,00 lei79,00 lei 48,75 lei - 59,25 lei
 • Reducere!
  Cercei Hamsa

  Cercei Hamsa din argint

  40,00 lei 30,00 lei
 • Reducere!
  Inel Samanta Vietii cu cristal

  Inel Samanta Vietii cu cristal

  95,00 lei 71,25 lei
 • Reducere!
  bratara multiple simboluri sacre din argint

  Bratara multiple simboluri sacre din argint

  180,00 lei 135,00 lei