Set 3 simboluri sacre Om Floarea Vietii si Samanta Vietii – PROMO PAŞTE

215 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Dimensiuni 45 × 2,5 × 0,2 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Set 3 simboluri sacre Om Floarea Vietii si Samanta Vietii – PROMO PAŞTE. Un set deosebit format din:  colier (pandantiv Floarea Vietii & simbolul OM si lant ) si cercei cu surub cu Samanta Vietii – creatii deosebite din Argint 925 premium. Acestea sunt realizate in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte bijuteriilor. Pandantivul are diametrul 2.5 cm, lantul are lungimea 45 cm, cerceii au diametrul simbolului de 1.3 cm. PRET PROMOTIONAL per set 165 lei – bijuteriile au ca valoare totala 215 lei iar separat au ca valoare individuala:  pandantiv 100 lei, lant 65 lei,  cercei 50 lei.

Bijuterii in editie limitata – creatie handmade desebita din Colectia FOLconcept: De Paşte daruieste-ti o bucurie! Daruieste-ti o bijuterie deosebita, menita sa iti bucure sufletul! Pentru ca bijuteriile FOLconcept materializeaza simboluri sacre in creatii izvorate din intelepciunea inimii menite sa indrume spre vise mari si realizari marete  … dar si spre magie, echilibru, armonie, spre un mod de viata pozitiv, luminos, in care totul e IUBIRE!

Set 3 simboluri sacre Om Floarea Vietii si Samanta Vietii – PROMO PAŞTE – simbolistica

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră cu o forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Floarea Vieții, simbol universal de valență înaltă, acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare.

Simbolul “OM” [ AUM ] este recunoscut ca sunetul primordial şi incantat pentru a controla manifestările naturale; reprezintă cele trei manifestări ale tuturor formelor de viaţă: creaţia, utilizarea şi distrugerea utilizate în procesul de iniţiere pentru a sigila celelalte simboluri sau pentru a sigila fiecare parte a initierii. “OM” deschide coroana şi desenat deasupra capului deschide o cale spre Divinitate şi spre o conştiinţă mai înaltă.

Samanta Vietii – In cartea „Floarea Vietii si atingerea nemuririi” a Maestrului Daniel Mitel din seria Invataturilor Melkizedek regasim o minunata explicatie a simbolului Samanta Vietii: TOTUL a inceput cu Vidul primordial. Prima manifestare a TUTUROR lucrurilor aceasta este.Vidul Primordial era totul – insuma toate posibilitatile, toate universurile si tot trecutul, prezentul, viitorul. Primele 7 vibratii , 7 manifestari ale Vidului Primordial sunt numite Samanta Vietii. Samanta Vietii reprezinta primul tipar al geometriei sacre din intregul Univers. Prin puterea simbolului aceasti cercei indruma purtatoarea spre a-si focaliza energia si structurile interne  pe constientizarea armoniei si iubirii neconditionate din inima sa, amintindu-si cine este cu adevarat si pastrand in permanenta conexiunea cu Unitatea Divina.

Constiinta legaturii cu Unitatea Divina faciliteaza curgerea fluxului energetic si  functionarea corpului fizic, mental si emotional in parametrii cosmici.

Floarea Vieții ~ Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvânt înainte Floarea VieŢii – simbolul de unde se Împlinesc visele Și Încep minunile Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vietii este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfecțiunea formei, … Set 3 simboluri sacre…

Set 3 simboluri sacre Om Floarea Vietii si Samanta Vietii – PROMO PAŞTE Citește mai departe »

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ pronunțat AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. … Set 3 simboluri sacre…

Set 3 simboluri sacre Om Floarea Vietii si Samanta Vietii – PROMO PAŞTE Citește mai departe »

Sămânța Vieții – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Sămânța Vieții este un simbol universal al creației, ce se regăsește în centrul Florii Vieții și care are încriptat întreaga cosmologie a conștiintei universale. Sămânța Vieții este un simbol de geometrie sacră format din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi formând un model de cercuri și lentile ce funcționează ca și componentă de bază … Set 3 simboluri sacre…

Set 3 simboluri sacre Om Floarea Vietii si Samanta Vietii – PROMO PAŞTE Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 3 simboluri sacre Om Floarea Vietii si Samanta Vietii – PROMO PAŞTE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top