Set 3 simboluri sacre Arborele Vietii Floarea Vietii si Inima PROMO PASTE

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Marime inel

Marime 7, Marime 8, Marime 9

Material metal

Argint 925

Set 3 simboluri sacre Arborele Vietii Floarea Vietii si Inima PROMO PASTE  –  creatii handmade deosebite din Argint 925 premium. Setul contine: pandantiv Arborele Vietii Inima dimensiuni: 2.5/3 cm, llant: lungime 48 cm si inel Floarea Vietii disponibil pt marimile: 7 (pt o mana subtire), 8 (pt o mana potrivita), 9 (pentru o mana medie) – vezi tabelul de marimi de mai jos.

PRET/SET: 245 lei in loc de 375 lei (pretul intreg al produselor separat). Setul se livreaza in cutiuta  cadou impreuna cu o carticica ce contine explicatiile celor 3 simboluri.

Bijuteriile  sunt concepute in tehnica 3 D – o tehnica ce confera o profunzime deosebita acestora.

Bijuterii in editie limitata – creatii handmade desebite din Colectia FOLconcept: De Paşte daruieste-ti o bucurie! Daruieste-ti o bijuterie deosebita, menita sa iti bucure sufletul! Pentru ca bijuteriile FOLconcept materializeaza simboluri sacre in creatii izvorate din intelepciunea inimii menite sa indrume spre vise mari si realizari marete  … dar si spre magie, echilibru, armonie, spre un mod de viata pozitiv, luminos, in care totul e IUBIRE!

Set 3 simboluri sacre Arborele Vietii Floarea Vietii si Inima PROMO PASTE – simbolistica

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră cu o forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Floarea Vieții, simbol universal de valență înaltă, acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Inima este simbolul iubirii, al dragostei neconditionate, al maretiei vietii, intuitiei, sperantei, bucuriei, implinirii, desavarsirii. Inima ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL.  Spre a cauta minunile si a face fiecare moment sa conteze. „Totul e IUBIRE” – spune minunata profesoara Elena Cocis.

Arborele Vieții ne învață cum să fim în relații de iubire cu sine, alții și Divinul, cum să ne echilibrăm emoțiile și să trecem de la reactivitate într-o stare de atenție, cum să ne liniștim mintea hiperactivă și să ne deschidem gradul de conștientizare și sentimente de bucurie extinsă.

Tabel marimi inel:

Set 3 Simboluri Sacre Arborele Vietii Floarea Vietii Si Inima Promo Paste 3

 

Copacul Vieții / Arborele Vieții / Pomul Vieții – Origine, Semnificație, Beneficii

În toate civilizațiile lumii, arborelui îi sunt atribuite simboluri fundamentale: copacul vieții, pomul cunoașterii, copacul axă a lumii, arborele revelator al misterelor vieții, arborele de naștere, arborele vieții, copacul de nuntă, arborii-totem, arborele fertilizator, pomul de Crăciun, arborele genealogic, etc. Trăim într-un univers fractalic, holografic, unde totul este interconectat. Un simbol reprezentativ al acestei afirmații … Set 3 simboluri sacre…

Set 3 simboluri sacre Arborele Vietii Floarea Vietii si Inima PROMO PASTE Citește mai departe »

Floarea Vieții ~ Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvânt înainte Floarea VieŢii – simbolul de unde se Împlinesc visele Și Încep minunile Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vietii este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfecțiunea formei, … Set 3 simboluri sacre…

Set 3 simboluri sacre Arborele Vietii Floarea Vietii si Inima PROMO PASTE Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 3 simboluri sacre Arborele Vietii Floarea Vietii si Inima PROMO PASTE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top