Ratio Sophia – Cartea Gandului

44 lei

SKU: CARTE005 Categorie: Etichete: ,
✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!
Ratio Sophia – Cartea Gandului  este o carte cosmogonica si plina de revelatii, care pregateste constiinta pentru trecerea la o dimensiune superioara.
Este o carte care ofera o cheie a cunoasterii „osmozei” cosmice: un model logic intuitiv al Trinitatii, inscris in Matca lumii.
Comandand Cartea Ratio Sophia veti primi 490 de pagini pline de substanta, o incursiune in PERFECT, imaginar, real, in lumea unde se formeaza minunile, de unde se nasc visele si unde geniile intalnesc Sublimul… Cartea Ratio Sophia va ajunge la dvs impreuna cu autograful personalizat, plin de inspiratie al autoarei. 
„O provocare pentru spirit, traire, intuire, uimire, logica si gandire” – Florin Colceag – Matematician, fondator IRSCA Gifted Education – despre cartea Ratio Sophia.
Elena Petresteanu este  autoarea cartii  „Cosmoza” si a conceptului cosmoza; acum a dat viata  cartii gandului „Ratio Sophia” – carte in care si-a folosit inovativ gandirea sistemica pentru a crea un adevarat model transdisciplinar al cosmozei, lansand un nou concept paradigmatic: protoraportul.
Protoraportul „elementar in intemeierea lumii”, se dovedeste a fi un nucleu care incheaga cu intelepciune, in jurul lui, un edificiu filosofic, cu o fundatie existentiala, construit armonios deopotriva cu unelte teologice, matematice, fizice, amenajat poetic si insufletit cu dorurile lirice ale umanitatii.
„Teoria complementaritatii primeste, in paginile acestei carti, un discurs narativ, un poem care rupe bariera dintre elitismul stiintific si popularitatea mistica, legand traditia si modernitatea printr-o disjunctie care rescrie sensul omenirii, dezbatut de stiinta, religie si filosofie, intre *a fi si a exista*, intre *a fi si a avea*” –  Oana Serban – Asistent de cercetare, Universitatea din Bucuresti.
„Pe masura ce un fel de teorie a totului prinde consistenta ca picurata din Cerul intelectual, devine o tot mai mare provocare intelectuala argumentarea ideii ca Universul se destainuie mintilor omenesti cuibarite in el precum o Minte cosmica isi creste puii.
Teoria propusa a izvodit din nevoia de intelegere a fiziologiei cosmozei, femomenul cosmic prin care cele ce intra in contact se inter-amprenteaza. Osmoza cosmica exprima, in cel mai larg sens, imbinarea lumescului cu divinul, in asemanare crescanda: substanta lumii se impartaseste din esenta sa eterna pana la a deveni, la randu-i, nemuritoare.
Rationalizarea cosmozei nu-i epuizeaza taina, in schimb va conferi procesului rationalizarii aura tainei, prin intainuire lasandu-l deschis si ducerii mai departe, si negarii” – Elena Petresteanu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ratio Sophia – Cartea Gandului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top
ÎNVÂRTE ROATA NOROCULUI! Încearcă-ți norocul pentru un cupon de reducere.
Învârte
Sunt de acord cu termenii și condițiile.