Poseta din piele cu Floarea Vietii

260,00 lei

  • Rosu
  • Maro
  • Maro deschis
  • Negru
Golește
SKU: CREATII014 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Poseta din piele cu Floarea Vietii. Poseta incapatoare, de umar, cu bareta lunga reglabila, din piele gravata cu Floarea Vietii, captusita in interior cu panza extrem de rezistenta.

Poseta se livreaza impreuna cu o carticica ce contine explicatiile simbolului de geometrie sacra: Floarea Vietii.

Floarea Vietii – SIMBOLISTICA

Floarea Vietii este un simbol de geometrie sacra care trimite direct spre concepte și valențe înalte, cu  forță magică și încărcătură energetică deosebită, care  întareste câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres,  îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Purtatul zilnic al simbolurilor de valenta spirituala inalta ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea acestor simboluri menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, armonizeaza forul interior, ne aduce liniste si pace, ne pune in echilibru, stimuleaza noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv.

Floarea Vieții  acționează la nivel energetic și subtil, activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare.

Floarea Vieții  prin energia puternică  a forţei vieţii pe care o emană simbolul de geometrie sacra,  generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și  împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Am imbinat armonios  materiale si imprimeuri, culori si simboluri,  pentru a materializa prin Poseta din piele cu Floarea Vietii creatia din inima menita  sa bucure sufletul, sa indemne la vise mari, realizari marete si cat mai multe alegeri din inima.

“Inima cu bataile ei aplauda existenta

Lucian Blaga

Va propun să acordați încredere  simbolurilor cu străveche valoare spirituală apoi să observați ce energie veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întampla sau cât de multumiți veți fi atât de armonia si de echilibrul din interiorul vostru cât și de ceea ce veți transmite în exteriorul ființei voastre.

Informații suplimentare

Culoare poseta

Rosu, Maro, Maro deschis, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…