Pandantiv Zodiac din argint

150,00 lei

Descriere

Pandantiv Zodiac din argint, creatie unica lucrata manual din Argint 925 premium. Pandantivul  are diametrul de 3.2 cm si este livrat in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica de prezentare a simbolurilor de geometrie sacra. Pandantivul este realizat in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte simbolului.

Pandantivul Zodiac reprezinta central Soarele cu energia sa nesfarsita si cele 12 zodii, 12 minuni, 12 tipologii, 12 fragmente din Intreg, 12 fasii din Absolut.

Pandantivul Zodiac din argint vine sa sublinieze concepte ca: infinitul si fascinantul Univers in inima mea;  Absolut ascuns printre stele; Energie solara datatoare de Viata; frumusetea, perfectiunea si delicatetea fiintei umane; dinamismul si energia nesfarsita a Universului.

Bijuterie deosebita special creata prin alaturarea armonioasa a Soarelui si constelatiilor zodiacale in ideea unui echilibru perfect între exteriorul dinamic, complex, mereu surprizator și interiorul divin.

Bijuterie de vibratie inalta creata in colectia #createyourfuture , colectie care ne trimite catre  ideea de responsabilitate pentru propria fericire, pentru o viata frumoasa, implinita, luminoasa, armonioasa, echilibrata  („SUNT  RESPONSABIL PENTRU PROPRIA MEA FERICIRE”).

Argintul nu a stat niciodată prea departe de aur. Dacă aurul e simbol al soarelui, argintul, fiind alb, este simbol selenar, al lunii. În același timp cu aurul, și argintul a fost cercetat de către alchimiști, care îl numeau „metalul Lunii” sau al Dianei, făcând o analogie între strălucirea argintului și strălucirea lunii. În sistemul de corespondenţă al me­talelor şi al planetelor, argintul este ra­portat la Lună. Prin contrast cu aurul, care este principiul activ, masculin, solar, diurn, produs de foc, argintul este prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece.

Argintul înseamnă puritate, înțelepciune (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult). Pe lângă aur, argintul este cel mai răspândit metal prețios.

Lucram cu simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și deosebită încărcătură energetică pozitivă, care întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Bijuteriile FolConcept sunt 100% REALIZATE MANUAL, in atelierul propriu cu matrite unice, concepute special in vibratia si energia simbolurilor de valenta spirituala inalta.

Bijuteriile FolConcept sunt o imbinare armonioasa intre metale si simboluri si intre material si spiritual, reprezentand materializarea creatiei din inima menite sa bucure sufletul.

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…