Pandantiv SFERA Floarea Vietii – Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

139,90 lei185,00 lei

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

lant

Fara lant, Cu Lant din Argint 925 premium – 45 cm

Pandantiv SFERA Floarea Vietii- o bijuterie deosebita din Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

„Lumina esentei din noi este in centrul Florii Vietii!” – Ozana Barabancea

Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea – colectie care celebreaza lumina, maretia, credinta, speranta, frumusetea, delicatetea, intelepciunea, cunoasterea si miracolele.

Colectia I believe! I know! I love! by Ozana Barabancea elogiaza sacrul, armonia, echilibrul, iubirea si VIATA, cea care le reuneste, le imbina melodios, magnific si deloc suprinzator pe toate.

Colectia I know! I believe! I love!  by Ozana Barabancea aduce in fata dvs mesaje universale incriptate in semnele de geometrie sacra, in misterul, forta si importanta acestora.

Ozana Barabancea despre Lumina din noi

” Lumina exista doar langa umbra! Asadar noi suntem lumini si umbre! Precum Pamantul se invarte uniform in jurul soarelui lasand fiecare centimetru luminat la un moment dat, asa si noi trebuie sa ne lasam fiecare parte din suflet luminata!

Sfera Florii Vietii este plina de puncte luminoase, fiecare in parte fiind un centru. Fiecare centru este un izvor de lumina, iubire, bunatate, esenta de iertare si un nou inceput! De aceea sa ne lasam cuprinsi de liniste interioara, sa acceptam transformarea si sa primim cu bucurie surprizele viitorului luminat de intelepciunea noastra!

Floarea Vietii ne aduce prin ubicuitatea sa forta de a manifesta orice dorinta! Are puterea de a activa forta dorintelor izvorate din intelepciunea inimii!”

Ozana Barabancea

Pandantiv SFERA Floarea Vietii – creatie handmade

Pandantiv SFERA Floarea Vietii – creatie handmade deosebita realizata din Argint 925 premium in tehnica 3D (tehnica ce confera o profunzime speciala simbolului). Pandantivul este livrat pe snur negru de matase cerata, in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine  explicatiile simbolului. Pretul pandantivului pe snur de matase cerat este de 140 lei;  pandantivul poate fi livrat si pe lant din Argint 925 premium de 45 cm la pretul total de 180 lei.

DESPRE SFERĂ ȘI GEOMETRIA SACRĂ

Universuri spirituale atat de indepartate precum cele crestine sau hinduse, daoiste sau islamice au utilizat geometria primara ca mijloc de a traduce in semn notiuni fundamentale ale sistemelor de credinte. Patratul, triunghiul si mai ales cercul au, in varii traditii, valori spirituale de prim rang si surprinzator de asemanatoare. Asocierea geometriei cu credinta, realizata prin intermediul numarului, transcede limitele religiilor particulare si se arata ca o constanta a spiritualitatii. Cercul (in doua dimensiuni) si sfera (in trei) simbolizeaza perfectiunea divina; corpul sferic este, sub toate raporturile, imaginea perfectiunii.

În viziunea lui Platon, forma sferei ar fi perfecta si cea mai armonioasa din întreg universul, simbol al celei mai înalte speculatii filosofice. Din multimea de simboluri întâlnite în iconografia romana, globul este, fara îndoiala, unul dintre elementele care a cunoscut o mare raspândire în epoca imperiala. Reprezentat, la început, ca atribut al divinitatilor sau a împaratilor romani, acest simbol a fost repetat în iconografia europeana pâna la începutul secolului al XX-lea.

Ca urmare a descoperirilor stiintifice si a avansului în domeniul astronomiei, acum percepem în mod intuitiv globul sau sfera ca reprezentarea Pamântului, asa cum alte simboluri reprezinta alte corpuri ceresti: Soarele ca un cerc cu raze, Luna în forma de semiluna, planeta Saturn înconjurata de un inel, stelele ca un poligon zimtat sau ca intersectia mai multor linii drepte.

Sfera este simbolul perfectiunii, plenitudinii si echilibrului. Ea reprezinta desavarsirea, continutul si esenta.

Despre simbolul Floarea Vietii

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră cu o  forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care  întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres,  îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Energia puternică a acestui simbol – asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Purtatul zilnic al Florii Vieții – simbol de valență spirituală înaltă – ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, armonizeaza forul interior, ne aduce liniste si pace, ne pune in echilibru, stimuleaza noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv.

Floarea Vieții, simbol universal de valență înaltă, acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Floarea Vieții – un simbol delicat, armonios, pur ca o FLOARE dar puternic, grandios, impozant, misterios, magic ca și VIAȚA. Floarea Vieții este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor neprietene, care îndrumă la vise mari și alegeri din inimă, care aduce purtătorului protecție, noroc, prosperitate, fericire, sănătate și abundență.

Floarea Vietii este un simbol care îi va sprijni pe toți cei care doresc să își urmeze visele pentru că ele își stiu deja calea… pe toți cei care își ascultă inima și aplaudă, pe bătăile ei, existența, având astfel parte de magie și de șansa ca fiecare zi să fie cea mai frumoasă din viața lor!

Pentru mai multe bucurii decât v-ați imaginat vreodată și mai multe realizări decât ați visat, pentru toți cei care adună praf de stele și îl sădesc în frumusețea imaginației lor pentru ca magnificele lor vise să devină realitate … Totul e traire, totul e magie, totul e în INIMA TA! Crede în visele tale, înconjoară-te de magie și de simboluri care să te susțină și s-ar putea ca realitatea să te poarte în tărâmurile ei cele mai frumoase!

Imaginează-ți, dorește-ți și CREDE!!!

Floarea Vietii – un simbol ce ti dă aripi să poți zbura în cele mai minunate tărâmuri!

Floarea Vieții ~ Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvânt înainte Floarea VieŢii – simbolul de unde se Împlinesc visele Și Încep minunile Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vietii este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfecțiunea formei, … Pandantiv SFERA Floarea Vietii…

Pandantiv SFERA Floarea Vietii – Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top