Pandantiv Samanta Vietii aurit – PROMOTIA LUNII FEBRUARIE

110,00 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Pandantiv Samanta Vietii  aurit, creatie handmade din Argint 925 premium aurit, diametru: 2.5 cm.  Pret promotional: 49 lei. STOC LIMITAT! Pandantivul va fi livrat impreuna cu un snur de matase cerat negru intr-o cutiuta de cadou.

Sămânța Vieții este un simbol universal al creației. Simbol care se regăsește în centrul Florii Vieții și care are încriptat întreaga cosmologie a conștiintei universale.

Sămânța Vieții este un simbol de geometrie sacră format din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi formând un model de cercuri și lentile ce functionează ca și componentă de bază a desenului Florii Vieții. Fiecare cerc se încadrează ca un sistem ce formează un câmp dinamic de posibile relații geometrice care dezvăluie formele cele mai fundamentale ale Creației

Cele 7 cercuri din Sămânța Vieții oglindesc cele 7 chakre, culorile curcubeului și scalele muzicale. Cele 7 cercuri formează fundația infinitului, a naturii vieții, a Universului.

Sămânța Vieții reprezintă cei șapte pași, cele șapte stadii, zile ale creației. Crearea unui patern vibrațional al spațiului (radiația electromagnetică) este chiar procesul de creație în sine. Acesta este simbolizat de diverse concepte precum „geneza” sau „facerea”, fapt ce a dus la ceva aproape imposibil de explicat, dar mult mai ușor de manevrat – viața. Este un simbol sacru al creației si fertilității ce stă la baza formării simbolului Floarea Vieții.

 

Aurul – metal simbol al eternitatii si perfectiunii

AURIUL – culoarea soarelui culoarea pentru care iniţiaţii au avut cea mai înaltă preţuire, considerând culoarea sa reprezentativă drept stăpâna tuturor culorilor. Auriul este un simbol vizibil al perfecţiunii, puterii şi împlinirii.

Aurul trimite direct spre concepte şi valenţe universale precum: vitalitatea, viaţa, sănătatea, înţelepciunea, lumina, virtutea, uniunea şi, evident, prosperitatea.

Când oameni au descoperit rezistenţa metalului galben la coroziune, l-au ridicat direct la rangul de metal-simbol al eternităţii şi perfecţiunii.

În tradiţia greacă, aurul evoca Soarele alături de întreaga simbolistică aferentă astrului zilei: bogăţie, fecunditate, dragoste, dăruire, lăcaş al luminii, cunoaştere.

Aurul este elementul cunoscut din cele mai vechi timpuri, simbol al perfecţiu­nii, luminii, cunoaşterii, imortalităţii. El are strălucirea luminii, fiind definit ca un produs al focului solar, re­gal, ba chiar divin. Imaginile lui Buddha sunt aurite – semn al perfecţiunii absolute. Fun­dalul icoanelor bizantine, de asemenea, e aurit. În Extremul Orient se crede că aurul se naşte din pământ, fiind copilul dorinţelor pe care le are natura. Metal preţios prin excelenţă, reprezintă taina cea mai adâncă a pământului, găsindu-se sub unsprezece straturi de pământ şi de minerale diferite. Niciun metal nu a avut un impact atât de revoluţionar pentru evoluţia omenirii precum aurul.

Imbinam armonios caracteristicile benefice ale aurului cu simboluri cu forta magica si incarcatura energetica deosebita pentru a obtine  un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior, o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și  împlinire.

Lucram cu simboluri sacre, simboluri incarcate de energie, simboluri de valenta spirituala inalta: Floarea Vietii, Samanta Vietii, Arborele Vietii… Simboluri care elogiaza sacrul, frumosul, armonia, echilibrul, interiorul, exteriorul, iubirea, pacea dar mai ales VIATA!!!!

VIATA care le reuneste, le imbina armonios, magnific, surprinzator si deloc intamplator pe toate!!

Elogiam VIATA si tot ceea ce ne ofera si inseamna aceasta cu bijuterii de suflet care pentru mine exprima clar ce inseamna VIATA, IUBIREA, MARETIA, SPERANTA, FRUMUSETEA, SIMPLITATEA, DELICATETEA, SANATATEA, LUMINA, INTELEPCIUNEA, CUNOASTEREA.

Sămânța Vieții – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Sămânța Vieții este un simbol universal al creației, ce se regăsește în centrul Florii Vieții și care are încriptat întreaga cosmologie a conștiintei universale. Sămânța Vieții este un simbol de geometrie sacră format din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi formând un model de cercuri și lentile ce funcționează ca și componentă de bază … Pandantiv Samanta Vietii aurit…

Pandantiv Samanta Vietii aurit – PROMOTIA LUNII FEBRUARIE Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top