Pandantiv Pomul Vietii

190 lei

Disponibilitate: În stoc

Alege opțional modelul de lanț și lungimea care ți se potrivește.

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Greutate 9,10 g
Dimensiuni 3,5 × 3,5 × 0,3 cm
Culoare

Argintiu

Material metal

Argint 925

Pandantiv Pomul Vietii – creatie deosebita din Argint 925 Premium cu diametrul de 3.5 cm. Designul acestui pandantiv este destinat si  potrivit atat femeior cat si barbatilor, designul sau original fiind unisex.

Pandantiv Pomul Vietii este o bijuterie in SERIE LIMITATA si va va fi livrata pe un snur negru de matase cerata in cutiuta de cadou impreuna cu explicatiile simbolului.

Pandantivul are gravat simbolul Arborelui Vietii in care sunt echilibrate central o spirala impreuna cu inscriptia „As above so Below” – deoarece acest simbol  care exprimă cel mai bine sintagma „precum în cer așa și pe pământ”.

Pandantiv Pomul Vietii – simbolistica

POMUL sau ARBORELE VIETII

҉  Exprimă armonia dintre Divin și lumesc, dintre Cer și Pământ, dintre Creator și Creație;

҉   MATERIALIZEAZA DORINTELE, aduce dorinele din divin spre a le infaptui in lumesc;

҉ Ne învață cum să fim în RELATII DE IUBIRE DE SINE, alții și DIVINUL, cum să ne

ECHILIBRAM EMOTIILE;

҉ Este simbolul care exprimă cel mai bine sintagma „precum în cer așa și pe pământ”. Pentru                              ca ceea ce este în interior este și în interior, ceea ce dorim/SIMTIM în interior emanăm în exterior,                  cu cat suntem mai echilibrati in interior cu atat tot ceea ce este in jurul nostru se echilibreaza           in armonie.

Despre Spirala

In centrul Lumii Vechi, la întâlnirea celor trei continente Europa, Asia și Africa, în leagănul primei civilizații, câteva semne sacre alcătuiau prima scriere din lume, o scriere șamanica. Printre acestea regasim crucea si spirala.

Spirala a fost în scrierea șamanilor un semn dublu care simboliza perechea sau cuplul. Alaturarea celor două principii complementare ale vieții și ale lumii: principiul feminin și cel masculin.
Ca și crucea, spirala era un arhisimbol, ba chiar mai mult, chiar revelatia principiului însuși al vieții – cea mai mare forță divină pe care o invoca omul sacru/șamanul.

Spirala a fost simbolul cel mai folosit de strămoșii noștri care vedeau in el  izvorul însuși din care ia naștere viața.
Iar acest izvor era unirea magică/sacră a masculinului cu femininul.

Spirala – rotirea  în limbajul șamanilor, insemna: ciclu, perpetua reînnoire, continuum-ul naștere-renaștere, transformare, devenire, evoluție, îmbunătățire, perfecțiune, și, rezultand de aici: divinitate.

In toate culturile străvechi regasim spirala  și ca o imagine a soarelui care se rotește pe boltă, care da viata si care reprezinta imaginea prin excelență a ciclului, a evoluției, a dezvoltării, a continuum-ului naștere-renaștere.

Așa se explică de ce spirala – mai ales în epoca neolitică – apare ca simbol sacru pe amulete, pe vase, pe idoli, pe pereții caselor, ai templelor: avea puterea de a reînnoi, de a face să renască, mereu, timpul, lumea și viața.

De fapt, aceasta era cosiderata ca o promisiune a vieții îmbelșugate și a nemuririi. Era unealta a omului sfânt – șamanul,  semnul de protecție și de binecuvântare.
Spirala seamănă pefect cu cochilia de melc…dar si  cu ADN-ul, cu forma galaxiilor sau cu vârtejul unui ciclon, pe care strămoșii noștri nu aveau cum să le vadă. Ceea ce explica oarecum faptul ca  scriere șamanică era o scriere universală, limba comună a Universului.

Copacul Vieții / Arborele Vieții / Pomul Vieții – Origine, Semnificație, Beneficii

În toate civilizațiile lumii, arborelui îi sunt atribuite simboluri fundamentale: copacul vieții, pomul cunoașterii, copacul axă a lumii, arborele revelator al misterelor vieții, arborele de naștere, arborele vieții, copacul de nuntă, arborii-totem, arborele fertilizator, pomul de Crăciun, arborele genealogic, etc. Trăim într-un univers fractalic, holografic, unde totul este interconectat. Un simbol reprezentativ al acestei afirmații … Pandantiv Pomul Vietii Citește…

Pandantiv Pomul Vietii Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandantiv Pomul Vietii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top
ÎNVÂRTE ROATA NOROCULUI! Încearcă-ți norocul pentru un cupon de reducere.
Învârte
Sunt de acord cu termenii și condițiile.