Pandantiv Pecetea Arhanghelului URIEL

150 lei

Stoc epuizat

SKU: PAN095 Categorii: , Etichete: , ,
✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Pandantiv Pecetea Arhanghelului URIEL – creatie unica lucrata manual din Argint 925 premium. Pandantivul  are diametrul de 2.5 cm si este livrat in cutiuta de cadou  impreuna cu o carticica de prezentare a simbolurilor SACRE. Pandantivul este realizat in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte simbolului.

Talismanul este inscripţionat cu pecetea Arhanghelului Uriel şi cu numele mistice: Eieh, Agla, Eloha, Uriel, Adonay.

Pandantiv Pecetea Arhanghelului URIEL – simbolistica

Sigiliile sau peceţile deţin un înţeles profund spiritual şi păstrează legătura cu puterile angelice. Ele deschid calea de comunicare cu Arhanghelii.

Sigiliul Arhanghelului Uriel este folosit pentru a invoca cunoştinţele sale de ştiinţele naturii, fizică, şi medicină. Uriel se spune că a ajutat pe copiii lui Israel, în tabăra de babilonieni, prin cunoştinţele sale. El domneşte peste alchimie, ordinea divină şi schimbarea bruscă.

Numele Uriel inseamnă „Lumina lui Dumnezeu”. Arhanghelul Uriel este Arhanghelul clarviziunii. El poate lumina mintea cu inspiraţie divină. Dacă aveţi gânduri repetitive sau idei care sunt pozitive, iubitoare, şi utile,  înseamnă că Uriel vă vorbeşte.

Acest talisman este un mod minunat de a păstra pacea interioară, speranţa, a îndepărta temerile de eliberare şi calma spiritul.

Un talisman excelent pentru cei care ţin discursuri, conversaţii, pentru persoanele care sunt foarte negative sau au stima de sine scazută. Arhanghelul Uriel este asociat cu Chakra plexului solar. Aceasta chakra este responsabila pentru  prosperitate, abundenţă, bogăţie, echilibru, generozitate, curăţarea şi vitalitatea şi pace interioară.

Pecetea Arhanghelului Uriel – pandantiv din argint este un talisman recomandat celor care doresc o legătură mai strânsă cu Arhanghelul Uriel, canalizand astfel puterea Sa divină asupra ordinii şi schimbării din viaţă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandantiv Pecetea Arhanghelului URIEL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top