-43%

Pandantiv Pecetea Arhanghelului SAMAEL

150,00 lei 85,00 lei

SKU: PAN096 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Pandantiv Pecetea Arhanghelului SAMAEL – creatie unica lucrata manual din Argint 925 premium. Pandantivul  are diametrul de 2.5 cm si este livrat in cutiuta de cadou  impreuna cu o carticica de prezentare a simbolurilor sacre. Pandantivul este realizat in tehnica 3D – tehnica ce confera o profunzime aparte simbolului.

Talismanul este inscripţionat cu pecetea Arhanghelului Samael şi cu numele mistice: Eleh, Jach, Adonay .

Pandantiv Pecetea Arhanghelului SAMAEL- simbolistica

Sigiliile sau peceţile deţin un înţeles profund spiritual şi păstrează legătura cu puterile angelice. Ele deschid calea de comunicare cu Arhanghelii.

Pecetea Arhanghelului Samael este folosită pentru a intari credinta in minuni şi puterea de protecţie. Samael este protectorul predicatorilor, a fost îngerul care l-a însoţit pe Sfântul Ioan prin deşert, oferă îndrumare şi protecţie.

Se spune că Samael a fost liderul spiritual al Sfântului Ioan si ca  energia emanata de către Îngerul Samael Marte are o frecvenţă foarte mare.

Samael, care în ebraică înseamnă “Mâna Stângă a lui Dumnezeu”, este îngerul puterii si al curajul necesar pentru a face faţă dificultăţilor. Sub conducerea sa, comenzile devin mai eficiente, deciziile mai rapide. Samael tradiţional oferă, de asemenea, protecţie împotriva pericolelor şi a energiilor neprietene.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…