Reducere!

Pandantiv OM cu marcasite

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

100,00 lei180,00 lei

 • 2,3
 • 4
Golește
Cod Produs: Nu se aplică Categorie: Etichete: , , , ,

Descriere

Pandantiv OM cu marcasite, creatie handmade din Argint 925 premium si marcasite dispuse manual, bucata cu bucata. Disponibil in doua variante de marimi: diametru: 2,3 cm si diametru: 4 cm.

Pandantivele  fac parte din colectia #life, colectie care celebreaza si pretuieste maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia si puterea elementelor esentiale care ne sustin: Pamant, Apa, Cer. Colectia-declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile si magia, a ne trai visele si a face fiecare moment sa conteze. ” Viata însăși este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă s-o trăiești ca pe ceva magic” Albert Einstein

Linia de bijuterii cu minerale/cristale este special creata prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica deosebita pentru a obtine un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior, o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

Marcasitele alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile, aduc noroc si prosperitate in viata purtatorului, curata aura, cresc rezistenta fizica, amplifica energia si curajul si au importante proprietati de vindecare.

Despre simbolul OM

Simbolul “OM” [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul “OM” îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. “OM” este însuși evocarea sufletului universal.

Este recunoscut ca sunetul primordial şi incantat pentru a controla manifestările naturale; reprezintă cele trei manifestări ale tuturor formelor de viaţă: creaţia, utilizarea şi distrugerea utilizate în procesul de iniţiere pentru a sigila celelalte simboluri sau pentru a sigila fiecare parte a inițierii. “OM” deschide coroana şi desenat deasupra capului deschide o cale spre Divinitate şi spre o conştiinţă mai înaltă.

În filozofia hindusă se crede că atunci când creația a început să se manifeste, conștiința divină a luat mai întâi forma primară și originară manifestată prin vibrația sunetului AUM.

“OM” este reflectarea realității absolute cunoscută, fără început sau sfârșit și îmbrațișând tot ceea ce există, reprezentând vibrația supremă, infinitul.

Sunetul a aparut prima dată în Upanishad – o colecție de texte sacre hinduse. Manduka Upanishad, care îi este dedicată lui “OM”, începe astfel: Om este un cuvânt indestructibil. Om este universul. Trecutul, prezentul și viitorul, ceea ce a fost, ce este și ce va fi. De asemenea, tot ceea ce există dincolo de granițele timpului este tot om”.

“OM” este considerat a fi și mama mantrelor – sunete scurte și puternice aferente fiecărei chakre, se leagă de al treilea ochi sau de chakra coroanei, conectându-ne cu Divinitatea. “Sunetul său pare să relaxeze sistemul nervos.”, spune fondatorul Kripalu Institute for Extraordinary Living, Stephen Cope. “Ca mai toate mantrele, adună și concentrează mintea, o ia din gandurile zilnice și o trimite într-o zonă contemplativă.”

De asemenea, ne unește ca grup. “Când rostim împreună “OM” , ne aliniem trup/minte și suflet unii cu ceilalți, cu universul, iar universul este real”, spune Bhavani Lorrain Nelson, care conduce workshopuri în toată lumea despre puterea vocii. “Este un sunet puternic și pașnic. Un învațător a spus că, dacă treci prin viață rostindu-l, aerul din jurul tau va sclipi.”

 

AUM este cea mai cunoscută mantră și provine din ințelepciunea hindusă straveche. Este practicată de oameni din întreaga lume iar atunci când aceasta este realizată cu profundă interiorizare, cel ce o practică abandonează dimensiunea spațiului și timpului, unindu-se cu Creația și Creatorul. AUM este sunetul primordial al Universului, este vibrația care a fost manifestată la crearea Universului. Cu toții purtăm în interiorul nostru acest sunet, această vibrație sacră iar atunci când dorim să ne liniștim, să ne relaxam fizic, mental, emoțional, spiritual putem apela cu încredere la ea. Cântarea sunetului sacru AUM, ne ajută să trecem de la undele gama ( starea unde suntem activi, agitați, stresați) la undele Alfa (starea de relaxare, de interiorizare, asemănată cu starea de semisomn, meditație, rugaciune).“Litera a simbolizează starea conștientă sau trează (jagrata-avastha), litera u starea de vis (svapna-avastha) și litera m starea de somn fără vise (susupta-avastha) a minții și a spiritului. Întregul simbol, împreună cu semiluna și punctul, semnifică o a patra stare (turya-avastha) care combină toate aceste stări și le transcende. Aceasta este starea de samadhi.

Literele a, u si m simbolizează vorbirea (vak), mintea (manas) și respirația vieții (prana), în timp ce întregul simbol reprezintă spiritul viu, care este doar o parte din spiritul divin. Cele trei litere reprezintă și dimensiunile lungimii, lățimii și adâncimii, în timp ce întregul simbol reprezintă Divinitatea, care este dincolo de limitările formei.

Cele trei litere a, u si m simbolizează absența dorinței, fricii și mâniei în timp ce întregul simbol reprezintă omul perfect (sthita-prajna), cel a cărui întelepciune este ferm stabilită în divin.  Ele reprezintă cele trei genuri, masculin, feminin  și neutru în timp ce întregul simbol reprezintă creația, împreună cu Creatorul.

Literele corespund celor trei timpuri -trecut, prezent, viitor, în timp ce întregul simbol reprezintă Creatorul, care transcede limitările timpului. Întregul simbol reprezintă cunoașterea Sinelui, a cărui învațătură este nemuritoare. Literele a, u, m reprezintă și mantra ”Tat Twam Asi” (Tu ești acela), realizarea divinității omului în sine însuși. Întregul simbol reprezintă realizarea , care eliberează spiritul uman din lanțurile corpului, minții, intelectului și egoului.” Documentație: Light on Yoga – B.K.S. Iyengar

Monosilaba OM, sau AUM, este folosită frecvent în timpul meditaţiilor, mai ales în şcolile spirituale orientale, dar este folosită şi în ţările occidentale, mai ales de către cei iniţiaţi în diferite cunoaşteri spirituale şi lucrează zilnic cu ei înşişi pentru a creşte vibraţional. Emisia mantrei vizualizând simbolul dă profunzime unei meditaţii, dacă se practică în grup ajută participanţii în a se pune la unison, a se armoniza şi a se contopi în manifestările subtile. Meditaţia presupune condiţiile specifice unei activităţi spirituale: linişte, poziţie corectă, aer curat, respiraţii conştientizate, relaxare şi detaşare de toate problemele cotidiene. În starea de meditaţie, când se foloseşte mantra OM, sunetul O se emite prelung şi se repetă mantra de mai multe ori. Sunt şi meditaţii în care mantra OM este combinată şi cu alte mantre, cu alte simboluri. Scopul este de a genera pacea şi liniştea interioară, de contopire cu Conştiinţa Divină.

 

Informații suplimentare

Diametru simbol (cm)

2,3, 4

1 recenzie pentru Pandantiv OM cu marcasite

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Alina Milea

  O bijuterie SUPERBĂ!!!
  Mulțumesc pentru promptitudine și profesionalism!!!

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…

 • Inel Floarea Vietii

  Inel simbol OM din argint

  120,00 lei
 • Inel cu simboluri OM din argint

  Inel cu simboluri OM din argint

  120,00 lei
 • Set cercei si inel cu simbolul OM 3D

  Set cercei si inel cu simbolul OM 3D

  100,00 lei
 • bratara multiple simboluri sacre din argint

  Bratara multiple simboluri sacre din argint

  180,00 lei
 • Bratara OM cu simbol din argint

  Bratara OM cu simbol din argint pe snur de matase cerat

  79,00 lei
 • lant simplu 45 cm

  Lant din Argint 925 premium (3 modele)

  45,00 lei95,00 lei