Pandantiv OM cu marcasite

(O recenzie client)

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

Diametru simbol (cm)

2.3, 4

Pandantiv OM cu marcasite, creatie handmade din Argint 925 premium si marcasite dispuse manual, bucata cu bucata. Disponibil in doua variante de marimi: diametru: 2,3 cm si diametru: 4 cm.

Pandantivele  fac parte din colectia #life, colectie care celebreaza si pretuieste maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia si puterea elementelor esentiale care ne sustin: Pamant, Apa, Cer. Colectia-declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile si magia, a ne trai visele si a face fiecare moment sa conteze. ” Viata însăși este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă s-o trăiești ca pe ceva magic” Albert Einstein

Linia de bijuterii cu minerale/cristale este special creata prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica deosebita pentru a obtine un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior, o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

Marcasitele alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile, aduc noroc si prosperitate in viata purtatorului, curata aura, cresc rezistenta fizica, amplifica energia si curajul si au importante proprietati de vindecare.

Despre simbolul OM

Simbolul “OM” [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul “OM” îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. “OM” este însuși evocarea sufletului universal.

Este recunoscut ca sunetul primordial şi incantat pentru a controla manifestările naturale; reprezintă cele trei manifestări ale tuturor formelor de viaţă: creaţia, utilizarea şi distrugerea utilizate în procesul de iniţiere pentru a sigila celelalte simboluri sau pentru a sigila fiecare parte a inițierii. “OM” deschide coroana şi desenat deasupra capului deschide o cale spre Divinitate şi spre o conştiinţă mai înaltă.

În filozofia hindusă se crede că atunci când creația a început să se manifeste, conștiința divină a luat mai întâi forma primară și originară manifestată prin vibrația sunetului AUM.

“OM” este reflectarea realității absolute cunoscută, fără început sau sfârșit și îmbrațișând tot ceea ce există, reprezentând vibrația supremă, infinitul.

Sunetul a aparut prima dată în Upanishad – o colecție de texte sacre hinduse. Manduka Upanishad, care îi este dedicată lui “OM”, începe astfel: Om este un cuvânt indestructibil. Om este universul. Trecutul, prezentul și viitorul, ceea ce a fost, ce este și ce va fi. De asemenea, tot ceea ce există dincolo de granițele timpului este tot om”.

“OM” este considerat a fi și mama mantrelor – sunete scurte și puternice aferente fiecărei chakre, se leagă de al treilea ochi sau de chakra coroanei, conectându-ne cu Divinitatea. “Sunetul său pare să relaxeze sistemul nervos.”, spune fondatorul Kripalu Institute for Extraordinary Living, Stephen Cope. “Ca mai toate mantrele, adună și concentrează mintea, o ia din gandurile zilnice și o trimite într-o zonă contemplativă.”

De asemenea, ne unește ca grup. “Când rostim împreună “OM” , ne aliniem trup/minte și suflet unii cu ceilalți, cu universul, iar universul este real”, spune Bhavani Lorrain Nelson, care conduce workshopuri în toată lumea despre puterea vocii. “Este un sunet puternic și pașnic. Un învațător a spus că, dacă treci prin viață rostindu-l, aerul din jurul tau va sclipi.”

 

AUM este cea mai cunoscută mantră și provine din ințelepciunea hindusă straveche. Este practicată de oameni din întreaga lume iar atunci când aceasta este realizată cu profundă interiorizare, cel ce o practică abandonează dimensiunea spațiului și timpului, unindu-se cu Creația și Creatorul. AUM este sunetul primordial al Universului, este vibrația care a fost manifestată la crearea Universului. Cu toții purtăm în interiorul nostru acest sunet, această vibrație sacră iar atunci când dorim să ne liniștim, să ne relaxam fizic, mental, emoțional, spiritual putem apela cu încredere la ea. Cântarea sunetului sacru AUM, ne ajută să trecem de la undele gama ( starea unde suntem activi, agitați, stresați) la undele Alfa (starea de relaxare, de interiorizare, asemănată cu starea de semisomn, meditație, rugaciune).“Litera a simbolizează starea conștientă sau trează (jagrata-avastha), litera u starea de vis (svapna-avastha) și litera m starea de somn fără vise (susupta-avastha) a minții și a spiritului. Întregul simbol, împreună cu semiluna și punctul, semnifică o a patra stare (turya-avastha) care combină toate aceste stări și le transcende. Aceasta este starea de samadhi.

Literele a, u si m simbolizează vorbirea (vak), mintea (manas) și respirația vieții (prana), în timp ce întregul simbol reprezintă spiritul viu, care este doar o parte din spiritul divin. Cele trei litere reprezintă și dimensiunile lungimii, lățimii și adâncimii, în timp ce întregul simbol reprezintă Divinitatea, care este dincolo de limitările formei.

Cele trei litere a, u si m simbolizează absența dorinței, fricii și mâniei în timp ce întregul simbol reprezintă omul perfect (sthita-prajna), cel a cărui întelepciune este ferm stabilită în divin.  Ele reprezintă cele trei genuri, masculin, feminin  și neutru în timp ce întregul simbol reprezintă creația, împreună cu Creatorul.

Literele corespund celor trei timpuri -trecut, prezent, viitor, în timp ce întregul simbol reprezintă Creatorul, care transcede limitările timpului. Întregul simbol reprezintă cunoașterea Sinelui, a cărui învațătură este nemuritoare. Literele a, u, m reprezintă și mantra ”Tat Twam Asi” (Tu ești acela), realizarea divinității omului în sine însuși. Întregul simbol reprezintă realizarea , care eliberează spiritul uman din lanțurile corpului, minții, intelectului și egoului.” Documentație: Light on Yoga – B.K.S. Iyengar

Monosilaba OM, sau AUM, este folosită frecvent în timpul meditaţiilor, mai ales în şcolile spirituale orientale, dar este folosită şi în ţările occidentale, mai ales de către cei iniţiaţi în diferite cunoaşteri spirituale şi lucrează zilnic cu ei înşişi pentru a creşte vibraţional. Emisia mantrei vizualizând simbolul dă profunzime unei meditaţii, dacă se practică în grup ajută participanţii în a se pune la unison, a se armoniza şi a se contopi în manifestările subtile. Meditaţia presupune condiţiile specifice unei activităţi spirituale: linişte, poziţie corectă, aer curat, respiraţii conştientizate, relaxare şi detaşare de toate problemele cotidiene. În starea de meditaţie, când se foloseşte mantra OM, sunetul O se emite prelung şi se repetă mantra de mai multe ori. Sunt şi meditaţii în care mantra OM este combinată şi cu alte mantre, cu alte simboluri. Scopul este de a genera pacea şi liniştea interioară, de contopire cu Conştiinţa Divină.

 

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ pronunțat AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. … Pandantiv OM cu marcasite…

Pandantiv OM cu marcasite Citește mai departe »

1 recenzie pentru Pandantiv OM cu marcasite

  1. Avatar Of Alina Milea

    Alina Milea

    O bijuterie SUPERBĂ!!!
    Mulțumesc pentru promptitudine și profesionalism!!!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top
ÎNVÂRTE ROATA NOROCULUI! Încearcă-ți norocul pentru un cupon de reducere.
Învârte
Sunt de acord cu termenii și condițiile.