Pandantiv multiple simboluri sacre din argint

200,00 lei280,00 lei

Golește

Descriere

Pandantiv multiple simboluri sacre din argint –  creatie deosebita care imbina Floarea Vietii (armonia si echilibrul)  cu simboluri sacre cu semnificatii profunde:  OM (vibratia creatoare primordiala), absolutul si energia fara de sfarsit, materializarea din interiorul divin, simbolul raporturilor ce se stabilesc intre Cer si Pamant, intre Divin si lumesc, intre Interior si Exterior, protectia, prosperitatea pe toate planurile, realizarea.

Modelul face parte din colectia #createyourfuture , colectie care ne trimite spre conceptul de responsabilitate pentru propria fericire, pentru o viata armonioasa, echilibrata, implinita (“SUNT  RESPONSABIL PENTRU PROPRIA MEA FERICIRE”).

Pandantivul multiple simboluri sacre din argint este realizat manual cu matrite unice din Argint 925 premium. Dimensiuni: diametru Floarea Vietii: 3.5 cm, simbolurile agatare: 1.3 cm/1.7 cm fiecare, lungime totala pandantiv: 6.5 cm.  Pret: 200 lei (pandantivul este livrat pe snur negru din matase cerata in cutiuta de cadou) | 280 lei (pandantivul este livrat cu Lant din Argint 925 Premium de 80 cm in cutiuta de cadou).

Bijuterie deosebita creata prin imbinarea simbolurilor de valenta spirituala inalta,  simboluri asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea, pentru a transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exteriorul atat de complex și interiorul nostru divin.

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită, care întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri generează o stare de bine specială, un echilibru, o armonie între corpul fizic și spirit.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului si ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

Simboluri realizate din argint, „metalul Lunii” sau al Dianei, prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul semnifica sclipirea, delicatetea, puritatea, înțelepciunea (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult).

Informații suplimentare

lant

Fara Lant, Cu lant din Argint 925 premium – 80 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…