Pandantiv multiple simboluri sacre din argint

200,00 lei280,00 lei

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Informații adiționale despre produsul selectat

lant

Fara Lant, Cu lant din Argint 925 premium – 80 cm

Pandantiv multiple simboluri sacre din argint –  creatie deosebita care imbina Floarea Vietii (armonia si echilibrul)  cu simboluri sacre cu semnificatii profunde:  OM (vibratia creatoare primordiala), absolutul si energia fara de sfarsit, materializarea din interiorul divin, simbolul raporturilor ce se stabilesc intre Cer si Pamant, intre Divin si lumesc, intre Interior si Exterior, protectia, prosperitatea pe toate planurile, realizarea.

Modelul face parte din colectia #createyourfuture , colectie care ne trimite spre conceptul de responsabilitate pentru propria fericire, pentru o viata armonioasa, echilibrata, implinita (“SUNT  RESPONSABIL PENTRU PROPRIA MEA FERICIRE”).

Pandantivul multiple simboluri sacre din argint este realizat manual cu matrite unice din Argint 925 premium. Dimensiuni: diametru Floarea Vietii: 3.5 cm, simbolurile agatare: 1.3 cm/1.7 cm fiecare, lungime totala pandantiv: 6.5 cm.  Pret: 200 lei (pandantivul este livrat pe snur negru din matase cerata in cutiuta de cadou) | 280 lei (pandantivul este livrat cu Lant din Argint 925 Premium de 80 cm in cutiuta de cadou).

Bijuterie deosebita creata prin imbinarea simbolurilor de valenta spirituala inalta,  simboluri asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea, pentru a transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exteriorul atat de complex și interiorul nostru divin.

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită, care întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri generează o stare de bine specială, un echilibru, o armonie între corpul fizic și spirit.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului si ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

Simboluri realizate din argint, „metalul Lunii” sau al Dianei, prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul semnifica sclipirea, delicatetea, puritatea, înțelepciunea (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult).

Floarea Vietii ~ Origine, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvant inainte Floarea Vietii – simbolul de unde se implinesc visele si incep minunile Simbolul perfectiunii si al armoniei, Floarea Vietii este o figura etalon a geometriei sacre, a Universului si dragostei neconditionate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfectiunea formei, … Pandantiv multiple simboluri sacre…

Pandantiv multiple simboluri sacre din argint Citește mai departe »

Hamsa sau Mana Fatimei – Origini, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Hamsa este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor negative, fiind recunoscut ca simbol sacru în multe culturi și religii, inclusiv în iudaism, budism, shamanism, hinduism, creștinism, Jainism și credința islamică. Hamsa este simbolul “mâinii care scrie tot” și a asociațiilor cu Divinitatea. Mâna Fatimei poate fi văzută atât în poziție verticală cât şi … Pandantiv multiple simboluri sacre…

Pandantiv multiple simboluri sacre din argint Citește mai departe »

Semnul OM – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul OM [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbracă o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul OM îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. OM este însuși evocarea sufletului universal. Este … Pandantiv multiple simboluri sacre…

Pandantiv multiple simboluri sacre din argint Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandantiv multiple simboluri sacre din argint”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top