-21%

Pandantiv Merkaba

94,90 lei

Stoc epuizat

Pandantiv Merkaba  creatie deosebita lucrata din Argint 925 premium. Pandantivul are dimensiunea de 2.5 cm si este livrat in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica de prezentare a simbolurilor de geometrie sacra.

Bijuterie deosebita special creata prin reprezentarea unui simbol cu forta magica si incarcatura energetica deosebita care indruma  spre o armonie între exteriorul dinamic, complex, mereu surprizator și interiorul divin.

Bijuterie de vibratie inalta creata in colectia #createyourfuture , colectie care ne trimite catre  ideea de responsabilitate pentru propria fericire, pentru o viata frumoasa, implinita, luminoasa, armonioasa, echilibrata  („SUNT  RESPONSABIL PENTRU PROPRIA MEA FERICIRE”).

Pandantiv Merkaba – simbolistica

Merkaba  campul de Lumina pura

Merkaba este campul de Lumina pura,  un câmp de energie cristalină, care este alcătuit din tipare specifice geometriei sacre, cu ajutorul cărora se aliniază laolaltă mintea, corpul şi inima. MerKaBa vine din vechiul Egipt şi înseamnă Mer-lumină, Ka-spirit, Ba-corp. Merkaba ne ajuta sa invatam mai multe despre noi, sa ne conectam cu sinele nostru superior şi sa ne deplasam cu usurinta catre  noi nivele de conştientizare. Merkaba este o unealtă prin care oamenii îşi pot atinge propriul potenţial deplin.

Merkaba este un simbol cu implicatii marete și încărcătură energetică deosebită. Vibratia sa deosebita  generează o stare de bine, de fericire, un echilibru între corpul fizic și spirit, armonizand forul nostru interior, dezvoltandu-ne capacitatea de intelegere, încredere în forțele proprii și împlinire.

Merkaba – Origine, semnificație, beneficii ~ FOLCONCEPT

Merkaba este lumina cerească care poate fi radiată de oamenii aflați în cea mai înaltă stare a iluminării lor în timpul meditației. Se crede că conectează ființa umană la o altă lume, care este inhibată de spirite, creaturi divine și aduce persoana aproape de Dumnezeu. Cunoștințele despre aceasta au aparut în societatea modernă din Egiptul … Pandantiv Merkaba Citește mai…

Pandantiv Merkaba Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandantiv Merkaba”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top