Pandantiv 2 simboluri, 2 forte, 2 minuni: Floarea Vietii si Floarea de Lotus

150,00 lei

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Informații adiționale despre produsul selectat

Culoare

Alb, Mov

Pandantiv 2 simboluri, 2 forte, 2 minuni: Floarea Vietii si Floarea de Lotus – floarea spiritualitatii. Creatie handmade deosebita in editie limitata.  Dimensiunea pandantivului este de 3 cm.

Special creat prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica distincta pandantivul inspira spre un echilibru între corpul fizic și spirit, spre o armonie între interiorul nostru divin și tot ceea ce se intampla la exterior, transmitandu-ne o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

Pandantiv 2 simboluri, 2 forte, 2 minuni: Floarea Vietii si Floarea de  Lotus  – simbolistica

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră care întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres.

Este simbolul armoniei, echilibrului care indruma spre vise mari, alegeri din inima si realizari marete. Un simbol foarte puternic care aduce bucurii in viata celui care il poarta.

Floarea Vietii imbunatateste fluxul energiei în corp, prevenind îmbolnăvirea. Simbol universal de valență înaltă, acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire. Ne da  încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Lotusul – Floarea Spiritualitatii – este privita in multe culturi diferite, mai ales in  religiile orientale, ca simbol al puritatii, al iluminarii si al renasterii. Lotusul semnifica, dintre toate tipurile de flori, puritatea suprema si perfectiunea deoarece se ridica gratios din pamantul ud, mai frumoasa decat orice. Fiecare parte a acestei plante, de la radacina pana la petale, are calitati tamaduitoare. Din punct de vedere ezoteric, floarea de lotus ne încarca spiritual si ne ofera splendoare exterioara, aratandu-ne adevarata fata a realitatii. Floarea de lotus  exprima bucurie, puritate.

 

Floare de Lotus – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Oricine a observat vreodata o floare de lotus inflorita pe un iaz cu ape tulburi, nu a putut sa nu remarce frumusetea acestei plante rafinate. Pe fondul cu iazul murdar, intotdeauna floarea de lotus apare extrem de curata si pura. Din acest motiv, lotusul a ajuns sa fie asociat cu puritatea si frumusetea, in religii … Pandantiv 2 simboluri, 2…

Pandantiv 2 simboluri, 2 forte, 2 minuni: Floarea Vietii si Floarea de Lotus Citește mai departe »

Floarea Vietii ~ Origine, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvant inainte Floarea Vietii – simbolul de unde se implinesc visele si incep minunile Simbolul perfectiunii si al armoniei, Floarea Vietii este o figura etalon a geometriei sacre, a Universului si dragostei neconditionate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfectiunea formei, … Pandantiv 2 simboluri, 2…

Pandantiv 2 simboluri, 2 forte, 2 minuni: Floarea Vietii si Floarea de Lotus Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandantiv 2 simboluri, 2 forte, 2 minuni: Floarea Vietii si Floarea de Lotus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top