Pandantiv 2 simboluri, 2 forte, 2 minuni: Floarea Vietii si Floarea de Lotus

150,00 lei

Golește

Descriere

Pandantiv 2 simboluri, 2 forte, 2 minuni: Floarea Vietii si Floarea de Lotus – floarea spiritualitatii. Creatie handmade deosebita in editie limitata.  Dimensiunea pandantivului este de 3 cm.

Special creat prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica distincta pandantivul inspira spre un echilibru între corpul fizic și spirit, spre o armonie între interiorul nostru divin și tot ceea ce se intampla la exterior, transmitandu-ne o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

Pandantiv 2 simboluri, 2 forte, 2 minuni: Floarea Vietii si Floarea de  Lotus  – simbolistica

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră care întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres.

Este simbolul armoniei, echilibrului care indruma spre vise mari, alegeri din inima si realizari marete. Un simbol foarte puternic care aduce bucurii in viata celui care il poarta.

Floarea Vietii imbunatateste fluxul energiei în corp, prevenind îmbolnăvirea. Simbol universal de valență înaltă, acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire. Ne da  încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Lotusul – Floarea Spiritualitatii – este privita in multe culturi diferite, mai ales in  religiile orientale, ca simbol al puritatii, al iluminarii si al renasterii. Lotusul semnifica, dintre toate tipurile de flori, puritatea suprema si perfectiunea deoarece se ridica gratios din pamantul ud, mai frumoasa decat orice. Fiecare parte a acestei plante, de la radacina pana la petale, are calitati tamaduitoare. Din punct de vedere ezoteric, floarea de lotus ne încarca spiritual si ne ofera splendoare exterioara, aratandu-ne adevarata fata a realitatii. Floarea de lotus  exprima bucurie, puritate.

 

Informații suplimentare

Culoare

Alb, Mov

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…