-21%

Pandantiv hexagon Floarea Vietii cu marcasite

140,00 lei 110,00 lei

  • Material: din argint 925 premium
  • Dimensiune: ~2,5cm
  • Particularitati: bordat cu marcasite
  • Simboluri incluse: Hexagonul si Floarea Vietii

Stoc epuizat

Anunță-mă când apare in stoc

Descriere

Pandantiv hexagon Floarea Vietii cu marcasite este o creatie handmade turnata cu Argint 925 premium si bordata cu marcasite. Marcasitele sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Dimensiunea pandantivului este de aproximativ 2.5 cm.

Pandantiv hexagon Floarea Vietii cu marcasite face parte din colectia #life. Colectia Life celebreaza maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia si puterea elementelor esentiale care ne sustin: Pamant, Apa, Cer. Colectia-declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile si a face fiecare moment sa conteze.

Un pandantiv hexagon Floarea Vietii cu marcasite care intareste corpul fizic!

Pandantiv hexagon Floarea Vietii cu marcasite este o bijuterie deosebita special creata prin imbinarea armonioasa a materialelor folosite si a simbolului cu forta magica si incarcatura energetica deosebita Floarea Vietii.

Marcasitele alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile, aduc noroc si prosperitate in viata purtatorului, curata aura, cresc rezistenta fizica, amplifica energia vitala si curajul. Aceste minerale au importante proprietati de vindecare fizica.

Va invitam sa purtati acest medalion-pandantiv pentru a obtine un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior, o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

Floarea Vietii

Despre semnificatie si beneficii ale purtatului zilnic a simbolului de geometrie sacra Floarea Vietii

Floarea Vietii – un simbol ce ti dă aripi să poți zbura în cele mai minunate tărâmuri!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…