Pandantiv hexagon Floarea Vietii cu marcasite

140,00 lei

  • Material: din argint 925 premium
  • Dimensiune: ~2,5cm
  • Particularitati: bordat cu marcasite
  • Simboluri incluse: Hexagonul si Floarea Vietii

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Pandantiv hexagon Floarea Vietii cu marcasite este o creatie handmade turnata cu Argint 925 premium si bordata cu marcasite. Marcasitele sunt  dispuse manual, bucata cu bucata. Dimensiunea pandantivului este de aproximativ 2.5 cm.

Pandantiv hexagon Floarea Vietii cu marcasite face parte din colectia #life. Colectia Life celebreaza maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia si puterea elementelor esentiale care ne sustin: Pamant, Apa, Cer. Colectia-declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile si a face fiecare moment sa conteze.

Un pandantiv hexagon Floarea Vietii cu marcasite care intareste corpul fizic!

Pandantiv hexagon Floarea Vietii cu marcasite este o bijuterie deosebita special creata prin imbinarea armonioasa a materialelor folosite si a simbolului cu forta magica si incarcatura energetica deosebita Floarea Vietii.

Marcasitele alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile, aduc noroc si prosperitate in viata purtatorului, curata aura, cresc rezistenta fizica, amplifica energia vitala si curajul. Aceste minerale au importante proprietati de vindecare fizica.

Va invitam sa purtati acest medalion-pandantiv pentru a obtine un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior, o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

[su_box title=”Floarea Vietii” box_color=”#0053d4″]

Despre semnificatie si beneficii ale purtatului zilnic a simbolului de geometrie sacra Floarea Vietii

[su_button url=”https://folconcept.ro/simboluri-sacre/floarea-vietii/” background=”#2FA4E7″ color=”#ffffff” size=”6″ center=”yes” icon_color=”#510082″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ title=”Citeste despre simbolul Floarea Vietii” class=”aligncenter”]Citeste mai multe[/su_button]

Floarea Vietii – un simbol ce ti dă aripi să poți zbura în cele mai minunate tărâmuri!

[/su_box]

Floarea Vieții ~ Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvânt înainte Floarea VieŢii – simbolul de unde se Împlinesc visele Și Încep minunile Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vietii este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfecțiunea formei, … Pandantiv hexagon Floarea Vietii cu…

Pandantiv hexagon Floarea Vietii cu marcasite Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top