Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite pe fond rosu

245,00 lei

Alege acest Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite pe fond rosu pentru a te bucura de simbioza energiilor! Rosul inseamna Dragoste si Putere, Floarea Vietii inseamna Viata, Creatie.

Poarta acest pandantiv din argint pentru a lasa sa se manifeste prin tine aceste energii de valenta inalta!

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite pe fond rosu, creatie handmade din Argint 925 premium si marcasite.

Marcasitele sunt dispuse manual, bucata cu bucata.

Acest Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite pe fond rosu din argint este casetat pe o felie de culoare rosie de 0.4 cm, ceea ce confera o profunzime deosebita bijuteriei, un efect special, complex si complet.  Diametrul pandantivului este de 4 cm, grosime 0.4 cm. Se livreaza acest Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite pe fond rosu in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine explicatiile simbolului.

Bijuteria face parte din colectia #life, colectie care celebreaza maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia si puterea elementelor esentiale care ne sustin: Pamant, Apa, Cer. Colectia-declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile si a face fiecare moment sa conteze.

Linia de bijuterii Floarea Vietii cu minerale/cristale este special creata prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica deosebita pentru a obtine un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior, o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

Marcasitele alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile, aduc noroc si prosperitate in viata purtatorului, curata aura, cresc rezistenta fizica, amplifica energia si curajul si au importante proprietati de vindecare.

Despre simbolul Floarea Vietii

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră cu o  forță magică și cu o încărcătură energetică deosebită, care  întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres,  îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Energia puternică a acestui simbol – asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Purtatul zilnic al Florii Vieții – simbol de valență spirituală înaltă – ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului, armonizeaza forul interior, ne aduce liniste si pace, ne pune in echilibru, stimuleaza noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv.

Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite pe fond rosu – simbolistica

Floarea Vieții, simbol universal de valență înaltă, acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Floarea Vieții – un simbol delicat, armonios, pur ca o FLOARE dar puternic, grandios, impozant, misterios, magic ca și VIAȚA. Floarea Vieții este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor neprietene, care îndrumă la vise mari și alegeri din inimă, care aduce purtătorului protecție, noroc, prosperitate, fericire, sănătate și abundență.

Floarea Vietii este un simbol care îi va sprijni pe toți cei care doresc să își urmeze visele pentru că ele își stiu deja calea… pe toți cei care își ascultă inima și aplaudă, pe bătăile ei, existența, având astfel parte de magie și de șansa ca fiecare zi să fie cea mai frumoasă din viața lor!

Pentru mai multe bucurii decât v-ați imaginat vreodată și mai multe realizări decât ați visat, pentru toți cei care adună praf de stele și îl sădesc în frumusețea imaginației lor pentru ca magnificele lor vise să devină realitate … Totul e traire, totul e magie, totul e în INIMA TA! Crede în visele tale, înconjoară-te de magie și de simboluri care să te susțină iar realitatea te va purta în tărâmurile ei cele mai frumoase!

Imaginează-ți, dorește-ți și CREDE!!!

Alege Floarea Vietii – un simbol ce ti dă aripi să poți zbura în cele mai minunate tărâmuri!

Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite pe fond rosu – Semnificatia culorii Rosu

Roșu, culoarea sângelui și a focului, este asociată cu iubirea, pasiunea, dorință, căldură, sexualitate, sensibilitate, dragoste, putere, conducere, curaj, stres, acțiune, vibrație, strălucire și determinare.

Roșul este asertiv, îndrăzneț, determinat, energic, puternic, entuziast, impulsiv, interesant și agresiv. Roșul reprezintă energia fizică, pofta, pasiunea și dorința. Simbolizează acțiunea, încrederea și curajul. Culoarea roșie este legată de cele mai primitive nevoi fizice, emoționale și financiare de supraviețuire și de auto-conservare.

Culoarea roșie este o culoare intensă, plină de emoții, de la iubirea pasională și intensă la furie și violență – reprezentând atât cupidul cât și diavolul. Este o culoare caldă, puternică, stimulatoare, care reprezintă emoție și energie. Studiile arată că culoarea roșie poate crea efecte fizice, cum ar fi creșterea tensiunii arteriale, creșterea libidoului, creșterea frecvenței respiratorii, creșterea metabolismului, creșterea entuziasmului, creșterea nivelului de energie și creșterea încrederii.

Daca ai nevoie, alege acest Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite pe fond rosu pentru a-ti transforma viata!

Vezi mai multe bijuterii Floarea Vietii!

Floarea Vieții ~ Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvânt înainte Floarea VieŢii – simbolul de unde se Împlinesc visele Și Încep minunile Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vietii este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfecțiunea formei, … Pandantiv Floarea Vietii cu…

Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite pe fond rosu Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top