Pandantiv Floarea Vietii aurit – PROMOTIA LUNII AUGUST

120,00 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Pandantiv Floarea Vietii aurit, creatie handmade din Argint 925 premium aurit, diametru: 3.5 cm.  Pret promotional! STOC LIMITAT!

Floarea Vieții este un simbol universal de valență înaltă care acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Floarea Vieții – prin energia puternică a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, echilibru, armonie, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Floarea Vieții – un simbol delicat, armonios, pur ca o FLOARE dar puternic, grandios, impozant, misterios, magic ca și VIAȚA. Floarea Vieții este un foarte cunoscut simbol de protecție împotriva energiilor neprietene, care îndrumă la vise mari și alegeri din inimă, care aduce purtătorului protecție, noroc, prosperitate, fericire, sănătate și abundență.

Floarea Vietii este un simbol care îi va sprijni pe toți cei care doresc să își urmeze visele pentru că ele își stiu deja calea… pe toți cei care își ascultă inima și aplaudă, pe bătăile ei, existența, având astfel parte de magie și de șansa ca fiecare zi să fie cea mai frumoasă din viața lor!

Pentru mai multe bucurii decât v-ați imaginat vreodată și mai multe realizări decât ați visat, pentru toți cei care adună praf de stele și îl sădesc în frumusețea imaginației lor pentru ca magnificele lor vise să devină realitate … Totul e traire, totul e magie, totul e în INIMA TA! Crede în visele tale, înconjoară-te de magie și de simboluri care să te susțină și s-ar putea ca realitatea să te poarte în tărâmurile ei cele mai frumoase!

Aurul – metal simbol al eternitatii si perfectiunii

AURIUL – culoarea soarelui culoarea pentru care iniţiaţii au avut cea mai înaltă preţuire, considerând culoarea sa reprezentativă drept stăpâna tuturor culorilor. Auriul este un simbol vizibil al perfecţiunii, puterii şi împlinirii.

Aurul trimite direct spre concepte şi valenţe universale precum: vitalitatea, viaţa, sănătatea, înţelepciunea, lumina, virtutea, uniunea şi, evident, prosperitatea.

Când oameni au descoperit rezistenţa metalului galben la coroziune, l-au ridicat direct la rangul de metal-simbol al eternităţii şi perfecţiunii.

În tradiţia greacă, aurul evoca Soarele alături de întreaga simbolistică aferentă astrului zilei: bogăţie, fecunditate, dragoste, dăruire, lăcaş al luminii, cunoaştere.

Aurul este elementul cunoscut din cele mai vechi timpuri, simbol al perfecţiu­nii, luminii, cunoaşterii, imortalităţii. El are strălucirea luminii, fiind definit ca un produs al focului solar, re­gal, ba chiar divin. Imaginile lui Buddha sunt aurite – semn al perfecţiunii absolute. Fun­dalul icoanelor bizantine, de asemenea, e aurit. În Extremul Orient se crede că aurul se naşte din pământ, fiind copilul dorinţelor pe care le are natura. Metal preţios prin excelenţă, reprezintă taina cea mai adâncă a pământului, găsindu-se sub unsprezece straturi de pământ şi de minerale diferite. Niciun metal nu a avut un impact atât de revoluţionar pentru evoluţia omenirii precum aurul.

Imbinam armonios caracteristicile benefice ale aurului cu simboluri cu forta magica si incarcatura energetica deosebita pentru a obtine  un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior, o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și  împlinire.

Lucram cu simboluri sacre, simboluri incarcate de energie, simboluri de valenta spirituala inalta: Floarea Vietii, Samanta Vietii, Arborele Vietii… Simboluri care elogiaza sacrul, frumosul, armonia, echilibrul, interiorul, exteriorul, iubirea, pacea dar mai ales VIATA!!!!

VIATA care le reuneste, le imbina armonios, magnific, surprinzator si deloc intamplator pe toate!!

Elogiam VIATA si tot ceea ce ne ofera si inseamna aceasta cu bijuterii de suflet care pentru mine exprima clar ce inseamna VIATA, IUBIREA, MARETIA, SPERANTA, FRUMUSETEA, SIMPLITATEA, DELICATETEA, SANATATEA, LUMINA, INTELEPCIUNEA, CUNOASTEREA.

 

Floarea Vieții ~ Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvânt înainte Floarea VieŢii – simbolul de unde se Împlinesc visele Și Încep minunile Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vietii este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfecțiunea formei, … Pandantiv Floarea Vietii aurit…

Pandantiv Floarea Vietii aurit – PROMOTIA LUNII AUGUST Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top