Banner mic
Reducere!

Pandantiv Floare de Lotus

120,00 lei 90,00 lei

Stop epuizat! Doresti sa fii anuntat cand apare in stoc?

Da

Descriere

Pandantiv Floare de Lotus  – creatie handmade deosebita din Argint 925 premium. Pandantivul este realizat in tehnica 3 D – tehnica ce ofera o profunzime speciala simbolului.

Pandantiv Floare de Lotus – dimensiuni: 3 cm / 2 cm. Pandantivul este livrat in cutiuta  cadou impreuna cu o carticica ce contine explicatiile simbolului.

Pandantivul Floare de Lotus face parte din colectia #createyourfuture care ne trimite spre conceptul de responsabilitate pentru propria fericire, pentru o viata armonioasa, echilibrata, implinita. (“SUNT  RESPONSABIL PENTRU PROPRIA MEA FERICIRE”).

Lotusul – Floarea Spiritualitatii

Floarea de Lotus este privita in multe culturi diferite, mai ales in  religiile orientale, ca simbol al puritatii, al iluminarii si al renasterii. Caracteristicile acestei flori reprezinta o analogie perfecta a contitiei umane: chiar si atunci cand radacinile sale se afla in cele mai murdare ape, Lotusul da nastere celei mai frumoase flori din lume.

Floarea de Lotus simbolizeaza trezirea constiintei umane si nu numai. De asemenea, Floarea de Lotus simbolizeaza cea de a saptea chakra, cunoscuta sub denumirea de Sahasrara. Potrivit traditiei, aceasta chakra este stimulata prin practicarea meditatiei si a diferitelor stiluri de yoga. Atunci cand aceast centru energetic functioneaza armonios, o stare de constiinta pura, pace, bucurie si comuniune cu Dumnezeu este atinsa. De aceea, aceasta chakra este reprezentata de o Floare de Lotus cu o mie de petale colorate.

Lotusul este in principiu utilizat pentru a simboliza bucuria, armonia, pacea, puritatea si sinceritatea. Lotusul este floarea dedicata lui Buddha si altor nenumarate divinitati. Lotusul se ridica deasupra apei din lacuri si infloreste creand o puternica senzatie de armonie in mediul inconjurator.Cand s-a nascut Buddha, lotusul a creat un drum pe care sa paseasca acesta, ceea ce il face o floare a paradisului.

Lotusul – binecuvantarea frumusetii si norocului in dragoste

Lotusul este de asemenea foarte pretuit de Taoisti si este emblema lui Ho Hsien Ku, zeita care se numara printre Cei Opt Nemuritori din Taoism si care este reprezentata tinand in mana un lotus. Ea foloseste lotusul pentru a ne binecuvanta cu frumusete si noroc in dragoste.

Lotusul este de asemenea un simbol al dragostei de familie, prieteni si asociati. Lotusul este cea mai buna forma de simbol feng shui pentru emisia de energie pozitiva chi, energie care aduce o minte clara si impacata celor care si-au propus teluri marete si sunt hotarati sa le realizeze.  Reflectia luminii prin intermediul florii de lotus sporeste chiar si mai mult capacitatea simbolului de a emite energie pozitiva chi si de a anula energiile negative.

Lotusul semnifica, dintre toate tipurile de flori, puritatea suprema si perfectiunea deoarece se ridica gratios din pamantul ud, mai frumoasa decat orice. Fiecare parte a acestei plante, de la radacina pana la petale, are calitati tamaduitoare. Din punct de vedere ezoteric, floarea de lotus ne încarca spiritual si ne ofera splendoare exterioara, aratandu-ne adevarata fata a realitatii. Floarea de lotus  exprima bucurie, puritate.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…

 • Reducere!
  Inel cu simboluri OM din argint

  Inel cu simboluri OM din argint

  120,00 lei 90,00 lei
 • Reducere!
  Bratara Chakra Radacina

  Bratara Chakra Radacina

  140,00 lei 105,00 lei
 • Reducere!
  Inel Infinit cu cristale si ochisor protector

  Inel Infinit cu cristale si ochisor protector

  120,00 lei 90,00 lei
 • Reducere!
  lant simplu 45 cm

  Lant din Argint 925 premium (3 modele)

  45,00 lei95,00 lei 33,75 lei - 71,25 lei
 • Reducere!
  Bratara 7 Flori de Lotus

  Bratara 7 Flori de Lotus

  198,00 lei 148,50 lei
 • Reducere!
  Set cercei si inel cu simbolul Florii de Lotus – Floarea Spiritualității

  Set cercei si inel cu simbolul Florii de Lotus – Floarea Spiritualității

  100,00 lei 75,00 lei