Pandantiv fin Arborele Vietii cu cristale

79 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Pandantiv fin Arborele Vietii cu cristale – diametru 2,1 cm. Pandantivul  este livrat in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine  explicatiile simbolurilor de geometrie sacra. Purtand acest simbol si oferind incredere intelepciunii cu care el este menit, te vei bucura de mai mult decat o simpla bijuterie.

Pandantivul Copacul Vietii cu cristale colorate face parte din colectia #life, colectie care celebreaza maretia vietii, minunea de a trai iubirea, bucuria, speranta, implinirea, desavarsirea, armonia si puterea elementelor esentiale care ne sustin: Pamant, Apa, Cer. Colectia-declaratie #life ne indeamna spre a pretui viata si a vibra in armonie cu SUPREMUL, spre a cauta minunile si a face fiecare moment sa conteze.

Linia de bijuterii cu minerale/cristale este special creata prin imbinarea armoniosa a simbolurilor cu forta magica si incarcatura energetica deosebita pentru a obtine un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior, o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire.

Cristalele multifatetate alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile. Constientizand clipa de clipa legatura cu cerul si pamantul, ne aliniem cu natura, viata, universul, pregatit sa ne ofere tot ceea ce avem nevoie. Acest Pandantiv Copacul Vietii cu cristale colorate multifatetate este insusi un simbol al increderii noastre in forta invizibila a destinului.

Simbolistica culorilor prezente in Pandantivul Arborele Vietii

Se stie de foarte mult timp ce influenta puternica au culorile asupra noastra. Energia manifestata de fiecare culoare in parte are un impact asupra corpului fizic, dar si a celui spiritual. Culorile iti pot modifica starea de spirit. Ele se raporteaza la corp, minte, emotii si la echilibrul esential dintre acestea trei.

In Pandantivul Arborele Vietii cu cristale colorate regasim culoarea rosu, verde, albastru si mov.

Culoarea rosu reprezinta doza de energie, pasiune, dragoste, dorinta, viteza, putere, caldura, toate lucrurile intense si pasionale. Efectul sau este fizic, acela de a stimula pulsul, dand impresia ca timpul trece mai repede. Rosul se refera la principiul masculin si poate activa instinctul de lupta sau de zbor. Este stimulant si plin de viata, prietenos.

Verdele este simbol al naturii, al mediului inconjurator. Culoarea verde personifica sanatatea, norocul, reînnoirea, tineretea, primavara, generozitatea, fertilitatea. Este culoarea echilibrului – un concept foarte important. Confera o stare de siguranta.

Albastrul reda pace, liniște, calm, stabilitate, armonie, unitate, încredere, adevarul, siguranța, ordinea, loialitatea. Este simbol al cerului si al apei. Albastrul este culoarea mintii si este in esenta, linistitor. Calmeaza mintea si ajuta la concentrare. Este culoarea comunicarii clare.

Culoarea mov este un simbol al roialitatii. Reprezinta nobilitatea, spiritualitatea, transformarea, înțelepciunea, iluminarea. Movul este introvertiv si incurajeaza contemplarea profunda sau meditatia.

Simbolul Arborele Vieții are puternice implicații spirituale. El exprimă armonia dintre Divin și lumesc, dintre Cer și Pământ, dintre Creator și Creație. Este simbolul care rezumă cel mai bine sintagma „precum în cer așa și pe pământ”.

Citeste mai multe despre: simbolul Copacul Vieții

Copacul Vieții / Arborele Vieții / Pomul Vieții – Origine, Semnificație, Beneficii

În toate civilizațiile lumii, arborelui îi sunt atribuite simboluri fundamentale: copacul vieții, pomul cunoașterii, copacul axă a lumii, arborele revelator al misterelor vieții, arborele de naștere, arborele vieții, copacul de nuntă, arborii-totem, arborele fertilizator, pomul de Crăciun, arborele genealogic, etc. Trăim într-un univers fractalic, holografic, unde totul este interconectat. Un simbol reprezentativ al acestei afirmații … Pandantiv fin Arborele Vietii…

Pandantiv fin Arborele Vietii cu cristale Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandantiv fin Arborele Vietii cu cristale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top