Pandantiv doua simboluri sacre Samanta Vietii si Floare de Lotus

95,00 lei

Acest pandantiv din argint reuneste cele doua simboluri – Samanta Vietii si Floare de Lotus pentru o intensificare si unire a energiilor manifestate de acestea.

Poarta acest pandantiv doua simboluri sacre Samanta Vietii si Floare de Lotus pentru a-ti aminti sa fii plina de bucurie, armonie, pace, puritate si sinceritate.

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Pandantiv doua simboluri sacre Samanta Vietii si Floare de Lotus, creatie unica lucrata manual din Argint 925 premium. Pandantivul are dimensiunea de 2.7 cm. Este livrat in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica de prezentare a simbolurilor de geometrie sacra.

Acest pandantiv doua simboluri sacre Samanta Vietii si Floare de Lotus este o bijuterie deosebita. Este special creata prin alaturarea armonioasa a doua simboluri cu forta magica si incarcatura energetica deosebita. Indruma spre un echilibru între corpul fizic și spirit, spre o armonie între exteriorul dinamic, complex, mereu surprizator și interiorul divin, spre o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și împlinire. Aceste simboluri de valenta spirituala inalta întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres.  Imbunătăţesc fluxul energiei în corp şi previn îmbolnăvirea.

Bijuterie de vibratie inalta, acest pandantiv doua simboluri sacre Samanta Vietii si Floare de Lotus a fost creat in colectia #createyourfuture. Colectia ne trimite catre  ideea de responsabilitate pentru propria fericire, pentru o viata frumoasa, implinita, luminoasa, armonioasa, echilibrata.  („SUNT  RESPONSABIL PENTRU PROPRIA MEA FERICIRE”).

Pandantiv doua simboluri sacre Samanta Vietii si Floare de Lotus – simbolistica

Samanta Vietii – simbol universal al creatiei

Sămânța Vieții este un simbol universal al creației. Simbol care se regăsește în centrul Florii Vieții și care are încriptat întreaga cosmologie a conștiintei universale.

Sămânța Vieții este un simbol de geometrie sacră format din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi formând un model de cercuri și lentile ce functionează ca și componentă de bază a desenului Florii Vieții. Fiecare cerc se încadrează ca un sistem ce formează un câmp dinamic de posibile relații geometrice care dezvăluie formele cele mai fundamentale ale Creației.

Cele 7 cercuri din Sămânța Vieții oglindesc cele 7 chakre, culorile curcubeului și scalele muzicale. Cele 7 cercuri din acest pandantiv doua simboluri sacre Samanta Vietii si Floare de Lotus formează fundația infinitului, a naturii vieții, a Universului.

Conform autorului și cercetătorului Drunvalo Melchizedek, geometria sacră a început atunci când Spiritul/Conștiința a proiectat conştient primele razele în vid, de lungimi egale fiecare: mai întâi în faţă, apoi în spate, după aceea în stânga, apoi în dreapta, sus şi la final în jos. Astfel, a creat primul octaedru în jurul său.

Sămânța Vieții reprezintă cei șapte pași, cele șapte stadii, zile ale creației. Crearea unui patern vibrațional al spațiului (radiația electromagnetică) este chiar procesul de creație în sine. Acesta este simbolizat de diverse concepte precum „geneza” sau „facerea”, fapt ce a dus la ceva aproape imposibil de explicat, dar mult mai ușor de manevrat – viața. Este un simbol sacru al creației si fertilității ce stă la baza formării simbolului Floarea Vieții.

Lotusul – Floarea Spiritualitatii

Floarea de Lotus este privita in multe culturi diferite, mai ales in  religiile orientale, ca simbol al puritatii, al iluminarii si al renasterii. Caracteristicile acestei flori reprezinta o analogie perfecta a conditiei umane: chiar si atunci cand radacinile sale se afla in cele mai murdare ape, Lotusul da nastere celei mai frumoase flori din lume.

Floarea de Lotus simbolizeaza trezirea constiintei umane si nu numai. De asemenea, Floarea de Lotus simbolizeaza cea de a saptea chakra, cunoscuta sub denumirea de Sahasrara. Potrivit traditiei, aceasta chakra este stimulata prin practicarea meditatiei si a diferitelor stiluri de yoga. Atunci cand aceast centru energetic functioneaza armonios, o stare de constiinta pura, pace, bucurie si comuniune cu Dumnezeu este atinsa. De aceea, aceasta chakra este reprezentata de o Floare de Lotus cu o mie de petale colorate.

Lotusul este in principiu utilizat pentru a simboliza bucuria, armonia, pacea, puritatea si sinceritatea. Lotusul este floarea dedicata lui Buddha si altor nenumarate divinitati. Lotusul se ridica deasupra apei din lacuri si infloreste creand o puternica senzatie de armonie in mediul inconjurator. Cand s-a nascut Buddha, lotusul a creat un drum pe care sa paseasca acesta, ceea ce il face o floare a paradisului.

Lotusul este de asemenea foarte pretuit de Taoisti si este emblema lui Ho Hsien Ku, zeita care se numara printre Cei Opt Nemuritori din Taoism si care este reprezentata tinand in mana un lotus. Ea foloseste lotusul pentru a ne binecuvanta cu frumusete si noroc in dragoste.

Lotusul – simbolul dragostei

Lotusul este de asemenea un simbol al dragostei de familie, prieteni si asociati. Lotusul este cea mai buna forma de simbol feng shui pentru emisia de energie pozitiva chi. Aceasta energie ofera o minte clara si impacata celor care si-au propus teluri marete si sunt hotarati sa le realizeze.  Reflectia luminii prin intermediul florii de lotus sporeste chiar si mai mult capacitatea simbolului de a emite energie pozitiva chi si de a anula energiile negative.

Lotusul semnifica, dintre toate tipurile de flori, puritatea suprema si perfectiunea. Asta deoarece se ridica gratios din pamantul ud, mai frumoasa decat orice. Fiecare parte a acestei plante, de la radacina pana la petale, are calitati tamaduitoare. Din punct de vedere ezoteric, floarea de lotus ne încarca spiritual si ne ofera splendoare exterioara. Ne arata adevarata fata a realitatii. Floarea de lotus  exprima bucurie, puritate.

Descopera mai multe bijuterii cu simbolul Samanta Vietii si Floare de Lotus!

Floare de Lotus – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Oricine a observat vreodată o floare de lotus înflorită pe un iaz cu ape tulburi, nu a putut să nu remarce frumusețea acestei plante rafinate. Pe fondul cu iazul murdar, întotdeauna floarea de lotus apare extrem de curată și pură. Din acest motiv, lotusul a ajuns să fie asociat cu puritatea și frumusețea, în religii … Pandantiv doua simboluri sacre…

Pandantiv doua simboluri sacre Samanta Vietii si Floare de Lotus Citește mai departe »

Sămânța Vieții – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Sămânța Vieții este un simbol universal al creației, ce se regăsește în centrul Florii Vieții și care are încriptat întreaga cosmologie a conștiintei universale. Sămânța Vieții este un simbol de geometrie sacră format din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi formând un model de cercuri și lentile ce funcționează ca și componentă de bază … Pandantiv doua simboluri sacre…

Pandantiv doua simboluri sacre Samanta Vietii si Floare de Lotus Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top