-6%

Pandantiv doua simboluri sacre: Crucea si Infinitul

170,00 lei

Stoc epuizat

Pandantiv doua simboluri sacre: Crucea si Infinitul, creatie handamde deosebita din Argint 925 premium si marcasite. Marcasitele sunt dispuse manual, bucata cu bucata. Dimensiunea pandantivului este de 4.3 cm/2.8. Acesta este livrat in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine  explicatiile simbolurilor de geometrie sacra.

Crucea este simbolul credintei, a sperantei si a increderii, a Luminii si a binelui, a armoniei si a SUPREMULUI, a iubirii neconditionate si a minunilor. 

Infinitul (din latina infinitas – nemarginit) se refera la mai multe concepte distincte, de obicei legate de ideea de „fara sfarsit” sau „mai mare decat cel mai mare lucru la care te poti gandi”. In filozofie, infinitul se refera la spatiu si timp, precum in prima antinomie a lui Kant. Atat in teologie cat si in filozofie, infinitul apare in concepte precum „absolut”, „Dumnezeu” si „Paradoxurile lui Zenon”.

In numerologie, cifra 8 este una dintre cele mai de succes cifre. Aceasta cifra este asociata cu simbolul infinitului. Acest simbol arata adevarata putere a acestui numar – infinitul si abilitatea de a merge mai departe, la nesfarsit. Cele doua cercuri ale cifrei 8 amintesc de legatura dintre cer si pamant.

Bijuteriile FolConcept sunt 100% REALIZATE MANUAL, in atelierul propriu cu matrite unice, concepute special in vibratia si energia simbolurilor de valenta spirituala inalta.

Bijuteriile FolConcept rreprezinta  materializarea creatiei din inima menite sa bucure sufletul.

Lucram cu energia puternică a simbolurilor asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și armonia. Special pentru a transmite mai departe o stare de bine specială, un echilibru între mental si inima, o armonie între exterior și interior.

 

∞ Simbolul Infinit – Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Simbolul Infinit (provenit din latinul infinitas care inseamna nemarginit) se refera la mai multe concepte distincte, de obicei legate de ideea de „fara sfarsit” sau „mai mare decat cel mai mare lucru la care te poti gandi”. In filozofie, infinitul se refera la spatiu si timp, precum in prima antinomie a lui Kant. Atat in … Pandantiv doua simboluri sacre:…

Pandantiv doua simboluri sacre: Crucea si Infinitul Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandantiv doua simboluri sacre: Crucea si Infinitul”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top