Pandantiv doua simboluri Floarea Vietii si Merkaba

170 lei

Disponibilitate: În stoc

Alege opțional modelul de lanț și lungimea care ți se potrivește.

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Pandantiv doua simboluri Floarea Vietii si Merkaba, cu doua fete, realizat manual din Argint 925 premium cu matrita unica. Diametru: 1.9 cm.

Pe o fata regasim Floarea Vietii si pe cealalta Merkaba, doua simboluri sacre, de valenta spirituala inalta, puternic incarcate cu energie pozitiva. In plan non fizic Floarea Vietii este sfera de Lumina iar Merkaba campul de Lumina pura.

Bijuterie de vibratie inalta care face parte integranta din colectia #createyourfuture , colectie care ne indruma spre ideea de responsabilitate pentru propria fericire, pentru o viata frumoasa, implinita, armonioasa, echilibrata, luminoasa („SUNT  RESPONSABIL PENTRU PROPRIA MEA FERICIRE”).

Floarea Vietii si Merkaba sunt doua simboluri universale de geometrie sacra, cu putere magică,  implicatii marete și încărcătură energetică deosebită, care întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Vibratia deosebita a acestor simboluri generează o stare de bine, de fericire, un echilibru între corpul fizic și spirit, armonizand forul nostru interior, dezvoltandu-ne capacitatea de intelegere, încredere în forțele proprii și împlinire, ne protejează, ne face mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Modelele de geometrie sacră transmit un sentiment de unitate, echilibru și înțelegere în inițiere. Această proprietate poate fi pusă pe seama faptului că aceaste forme au acumulat mari cantități de energie și cunoaștere de-a lungul veacurilor și, de asemenea, pe seama perfectei armonii vizuale a șabloanelor în sine.

Va propun să purtati aceste simboluri cu străveche valoare spirituala si sa vibrati in energia puternica a acestora apoi să observați ce vitalitate veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întampla sau cât de multumiți veți fi atât de armonia si de echilibrul din interiorul fiintei voastre cât și de tot ceea ce veti materializa in exteriorul atat de complex, surprinzator, dinamic.

 

Floarea Vieții ~ Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvânt înainte Floarea VieŢii – simbolul de unde se Împlinesc visele Și Încep minunile Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vietii este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfecțiunea formei, … Pandantiv doua simboluri Floarea…

Pandantiv doua simboluri Floarea Vietii si Merkaba Citește mai departe »

Merkaba – Origine, semnificație, beneficii ~ FOLCONCEPT

Merkaba este lumina cerească care poate fi radiată de oamenii aflați în cea mai înaltă stare a iluminării lor în timpul meditației. Se crede că poate conecta ființa umană la o altă lume, care este inhibată de spirite, creaturi divine și aduce persoana aproape de Dumnezeu. Cunoștințele despre aceasta au apărut în societatea modernă din … Pandantiv doua simboluri Floarea…

Pandantiv doua simboluri Floarea Vietii si Merkaba Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandantiv doua simboluri Floarea Vietii si Merkaba”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top
ÎNVÂRTE ROATA NOROCULUI! Încearcă-ți norocul pentru un cupon de reducere.
Învârte
Sunt de acord cu termenii și condițiile.