-27%

Pandantiv cu Pentagrama si cristale de stanca in culorile celor 7 chakre

149,90 lei 109,90 lei

Descriere

Pandantiv cu Pentagrama si cristale de stanca in culorile celor 7 chakre – creatie handamde deosebita din Argint 925 Premium.
Cristalele multifatetate alunga energiile negative prin proprietatea lor de a reflecta/oglindi in multiplele lor fete vibratiile.

Despre Pentagrama

Se spune ca simbolul pentagramei a fost gasit pentru prima oara in Mesopotamia, in inscriptii care dateaza din jurul anului 3000 i.Hr. Pentagramele pe care sumerienii le foloseau desemnau un unghi, o camera sau o incapere, pe cand babilonienii foloseau pentagramele pentru a se orienta. Pentagrama avea si o puternica influenta astrologica in cultura babiloniana, avand in vedere ca cele cinci colturi desemnau, de fapt, cinci planete: Jupiter, Mercur, Marte, Saturn si Venus, cea din urma fiind “Imparateasa Raiului”.
Adeptii lui Pitagora considera pentagrama o perfectiune a matematicii, iar la baza conceperii unor impunatoare cladiri a stat proportia care caracterizeaza o pentagrama. Mai mult decat atat, se considera ca pentagrama a reprezentat modelul dupa care intregul Univers a fost conceput.
In cultura antica chineza, steaua in cinci colturi reprezinta cele cinci elemente folosite in feng shui si in medicina.
Egiptenii purtau pandantive pe care erau inscriptionate pentagrame, ca simbol al bogatiei si al sanatatii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…