Pandantiv Arborele Vietii cu trei cristale (cuart roz, onix si cristal cuart)

Alege opțional modelul de lanț și lungimea care ți se potrivește.

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Informații adiționale despre produsul selectat

lant

Fara lant, Cu Lant din Argint 925 premium – 45 cm

Culoare

Argintiu

Pietre si cristale semipretioase

Cristal cuart, Cuart roz, Onix

Material metal

Argint 925

Pandantiv Arborele Vietii cu trei cristale: cuart roz – IUBIREA PURA , onix – SIGURANTA  si cristal cuart –  NOROCUL. Padantivul este tip caseta ( se deschide iar  in interior sunt cele 3 cristale).

Acest Pandantiv Arborele Vietii cu trei cristale este o  creatie handmade din Argint 925 Premium in forma sferica cu insertie de trei cristale de cuart roz, onix si cristal cuart. Pandantivul caseta din Argint 925 premium poate fi desfacut doar daca se inlatura lantul/snurul, mecanismul deschidere-inchidere fiind unul foarte rezistent  iar cele trei cristale sunt slefuite sub forma de margele pentru o purtare cat mai practica si o mai mare durabilitate in timp.

Acest Pandantiv Arborele Vietii cu trei cristale este livrat pe snur negru de matase cerata, in cutiuta de cadou impreuna cu o carticica ce contine  explicatiile simbolului. Pretul pandantivului pe snur de matase cerat este de 140 lei;  pandantivul poate fi livrat si pe lant din Argint 925 premium de 45 cm la pretul total de 180 lei.

Pandantiv Arborele Vietii cu trei cristale: semnificatia

cuartului roz, onixului si cristal cuartului

Cuart roz – Este o piatra a iubirii pure care aduce dragoste, prietenie si fericire, reduce stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, esecul, gelozia, vinovatia. Are proprietatea de a aduce echilibru la nivel emotional, calmeaza, atrage dragostea, confera frumusete interioara si exterioara. Aduce liniste, bunatate, respect de sine, capacitatea de a ierta, toleranta, generozitate, compasiune, bucurie de a trai. Ajuta la exprimarea emotiilor, mareste capacitatea de comunicare. Inlatura gandurile si energiile negative.

 Onix – Piatra a sigurantei si securitatii care protejeaza  impotriva energiilor negative . Stimuleaza: manifestarea personalitatii, auto-controlul, intuitia, auto-disciplina, inspiratia, detasarea, concentrarea, increderea, norocul, increderea in viata si in iubire, abilitatile in afaceri.  Scade: stresul, blocajele, gandurile negative si teama de necunoscut.
Ajuta la: descoperirea posibilitatilor intr-o situatie dificila, la indeplinirea propriului destin, la intelegerea scopului vietii.  Deschide accesul spre lumea viselor si echilibreaza emotional, controleaza emotiile extreme. Benefic pentru maduva oaselor, unghii, piele, dinti, par, ochi, muschi, asimilarea vitaminei E si B, inima, rinichi, nervi, capilare, pancreas.

 Cristal Cuart – Talisman de noroc care poate folosi pentru orice scop pozitiv, este inlocuitor al oricaror alte pietre. Este un bun ghid spiritual cu un puternic rol protector impotriva energiilor negative. Calmeaza, relaxeaza, vindeca, purifica, reduce gandurile negative, sentimentul de vinovatie, melancolia, sentimentul de singuratate. Aduce inspiratie, clarviziune, protectie, armonie in suflet, curaj, incredere, imaginatie, echilibru emotional, rabdare, dragoste, noroc, succes, bani, sanatate Mareste dinamismul, energia, actiunea, perseverenta, intelepciunea, comunicarea, creativitatea, concentrarea, studiul, memoria, claritatea, judecata, confera un somn linistit.  Pune in legatura cu ghizii spirituali si deschide accesul spre alte dimensiuni spirituale. Amplifica efectele celorlalte pietre langa care este purtat, purifica celelalte pietre.

Despre  Arborele Vieții

Arborele Vieții – simbol cu puternice implicații spirituale care exprimă armonia dintre Divin și lumesc, dintre Cer și Pământ, dintre Creator și Creație. Este simbolul care exprimă cel mai bine sintagma „precum în cer așa și pe pământ”.

Simbol al vieții în continuă evoluție, în ascensiune spre cer, arborele înlesnește comuniunea între cele trei niveluri ale cosmosului: cel subteran, prin rădăcini; suprafața pământului, prin trunchi și crengile de jos; înaltul, prin ramurile dinspre vârf.

Avându-și rădăcinile înfipte în pământ și crengile înălțate spre cer, arborele este socotit ca un simbol al raporturilor ce se stabilesc între pământ și cer. În acest sens, el are caracterul unui centru de armonizare și echilibru. Mai mult decât atât, acest arbore central care, prin prezența și puterea lui, acoperă întreg domeniul gândirii de la cosmos până la om, de la Dumnezeu (creator) la om (creație) . Copacul exprimă perfect relația dintre noi și tărâmul ceresc. În plus, este o hartă de conștiință care înlesnește apropierea de Dumnezeu .

Arborele Vieții ne învață cum să fim în relații de iubire cu sine, alții și Divinul, cum să ne echilibrăm emoțiile și să trecem de la reactivitate într-o stare de atenție, cum să ne liniștim mintea hiperactivă și să ne deschidem gradul de conștientizare și sentimente de bucurie extinsă.

Arborele Vieții este o hartă sacră a peisajului interior pentru a ne ghida prin evoluțiile și transformările necesare astfel încât să ne putem reconecta cu sursa vieții. Dar, mai întâi de toate, este un plan de a ființei umane, este o reflectare a ceea ce se întâmplă în interior. Pentru că ceea ce este în interior este și în exterior, ceea ce simțim în interior emanăm în exterior, ceea ce dorim în interior se materializează la exterior. Cum alegem să hrănim natura noastră interioară vom sădi „semințele” unui viitor mai bun pentru noi înșine și lumea noastră acționând cu un bun echilibru, cu dragoste, hotărâre si compasiune.

 

Copacul Vieții / Arborele Vieții / Pomul Vieții – Origine, Semnificație, Beneficii

În toate civilizațiile lumii, arborelui îi sunt atribuite simboluri fundamentale: copacul vieții, pomul cunoașterii, copacul axă a lumii, arborele revelator al misterelor vieții, arborele de naștere, arborele vieții, copacul de nuntă, arborii-totem, arborele fertilizator, pomul de Crăciun, arborele genealogic, etc. Trăim într-un univers fractalic, holografic, unde totul este interconectat. Un simbol reprezentativ al acestei afirmații … Pandantiv Arborele Vietii cu…

Pandantiv Arborele Vietii cu trei cristale (cuart roz, onix si cristal cuart) Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandantiv Arborele Vietii cu trei cristale (cuart roz, onix si cristal cuart)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Scroll to Top