Banner mic
Reducere!

Pandantiv Arborele Vietii aurit – PROMOTIA LUNII FEBRUARIE

36,75 lei

Ne pare rau! Acest produs nu mai face parte din oferta noastra!

Descriere

Pandantiv Arborele Vietii aurit , creatie handmade din Argint 925 premium aurit, diametru: 2.5 cm.  Pret promotional: 49 lei. STOC LIMITAT! Pandantivul va fi livrat impreuna cu un snur de matase cerat negru intr-o cutiuta de cadou impreuna cu un pliant ce contine explicatiile simbolului.

Despre Arborele Vieții

Arborele Vieții – simbol cu puternice implicații spirituale care exprimă armonia dintre Divin și lumesc, dintre Cer și Pământ, dintre Creator și Creație. Este simbolul care exprimă cel mai bine sintagma „precum în cer așa și pe pământ”.

Simbol al vieții în contiună evoluție, în ascensiune spre cer, arborele înlesnește comuniunea între cele trei niveluri ale cosmosului: cel subteran, prin rădăcini; suprafața pământului, prin trunchi și crengile de jos; înaltul, prin ramurile dinspre vârf.

Avându-și rădăcinile înfipte în pământ și crengile înălțate spre cer, arborele este socotit ca un simbol al raporturilor ce se stabilesc între pământ și cer. În acest sens, el are caracterul unui centru de armonizare și echilibru. Mai mult decât atât, acest arbore central care, prin prezența și puterea lui, acoperă întreg domeniul gândirii de la cosmos până la om, de la Dumnezeu (creator) la om (creație) . Copacul exprimă perfect relația dintre noi și tărâmul ceresc. În plus , este o hartă de conștiință care înlesnește apropierea de Dumnezeu .

Arborele Vieții ne învață cum să fim în relații de iubire cu sine, alții și Divinul, cum să ne echilibrăm  emoțiile și să  trecem de la reactivitate într-o stare de atenție, cum să ne liniștim mintea hiperactivă și să ne deschidem gradul de conștientizare și sentimente de bucurie extinsă.

Arborele Vieții este o hartă sacră a peisajului interior pentru a ne ghida prin evoluțiile și transformările necesare astfel încât să ne putem reconecta cu sursa vieții. Dar, mai întâi de toate, este un plan de a ființei umane, este o reflectare a ceea ce se întâmplă în interior. Pentru că ceea ce este în interior este și în exterior, ceea ce simțim în interior emanăm în exterior, ceea ce dorim în interior se materializează la exterior.  Cum alegem să hrănim natura noastră interioară vom sădi  “semințele” unui viitor mai bun pentru noi înșine și lumea noastră acționând cu un bun echilibru, cu dragoste, hotărâre si compasiune.

Simbol universal care trimite direct spre concepte și valențe înalte, cu  forță magică și încărcătură energetică deosebită, care  întărește câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres,  îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

Energia puternică a acestui simbol-  asociat cu perfecțiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea –  generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…

 • Reducere!
  bratara multiple simboluri sacre din argint

  Bratara multiple simboluri sacre din argint

  180,00 lei 135,00 lei
 • Reducere!
  Set cadou Colier Arborele Vietii

  Set cadou Colier Arborele Vietii in cutiuta de bijuterii

  165,00 lei
 • Reducere!
  Inel Floarea Vietii din argint cu cristale

  Inel Floarea Vietii din argint cu cristale – PROMOTIA LUNII MARTIE

  63,75 lei
 • Reducere!
  set cadou Floarea Vietii

  Set cadou Colier Floarea Vietii cu marcasite in cutiuta de bijuterii

  157,50 lei
 • Reducere!
  Set cadou Colier si Inel Arborele Vietii

  Set cadou Colier si Inel Arborele Vietii in cutiuta de bijuterii

  202,50 lei
 • Reducere!
  Set cadou Colier Floarea Vietii 3 D

  Set cadou Colier Floarea Vietii 3 D in cutiuta de bijuterii

  165,00 lei
 • Reducere!
  set cadou Arborele Vietii

  Set cadou Colier Arborele Vietii cu cristale in cutiuta de bijuterii

  157,50 lei