Pandantiv 7 simboluri sacre din argint

98,00 lei

Stoc epuizat

Anunță-mă când apare in stoc

Descriere

Pandantiv 7 simboluri sacre din argint: Hamsa (protectia), Pestii (credinta), Steaua lui David (armonia), Ochiul lui Horus (prezenta divina interioara) , Yin&Yang (echilibrul), OM (vibratia creatoare primordiala), simbolul Implinirii (pacea, realizarea).

Creatie handmade realizata cu matrita unica din Argint 925 premium. Dimensiuni: 2,5 / 1.7 cm. Pret: 98 lei.

Simboluri universale care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită, care întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri – asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Se consideră că purtarea simbolurilor de valență spirituală înaltă menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului si ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală.

Simboluri realizate din argint, „metalul Lunii” sau al Dianei, prin­cipiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece. Argintul înseamnă puritate, înțelepciune (albul – argintiu este simbol al înțelepciunii din străbuni, ale căror tâmple au albit demult).

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…