-30%

Martisor Floarea Vietii

55,93 lei

Martisor Floarea Vietii – creatie handmade deosebita cu matrita unica. Martisorul are diametrul de 1.5 cm si poate fi purtat ca si pandantiv. Martisorul  va fi livrat impreuna cu un pliant ce contine explicatiile simbolului.

Martisorul este simbolul primaverii, al iubirii si puritatii, al delicatetei si renasterii, al norocului si al bucuriei.

Martisor Floarea Vietii – Declaratie pentru Doamna, Feminitate, Delicatete

Acest martisor cu simboluri sacre  de valență spirituală înaltă aduce în plan material un simbol universal care trimite direct spre semnificatii,  concepte și esențe stravechi, având forță magică și încărcătură energetică deosebită.  Energia puternică a acestui simbol – asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea –  generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.
Sunt martisoare speciale! Martisoare menite sa aduca bucurii!

Simbolurile folosite în aceste martisoare tip bijuterii, acționează la nivel energetic și subtil, activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare.

Va propun să acordați încredere acestor simboluri cu străveche valoare spirituală apoi să observați ce energie veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întampla sau cât de multumiți veți fi atât de armonia si de echilibrul din interiorul vostru cât și de ceea ce veți transmite în exteriorul ființei voastre. Dacă le oferiți în dar, aceste martisoare cu simboluri sacre sunt niște talismane norocoase ce vor trezi energii de vibrație înaltă în persoana ce le poartă.

 

Floarea Vietii ~ Origine, Semnificatie, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvant inainte Floarea Vietii – simbolul de unde se implinesc visele si incep minunile Simbolul perfectiunii si al armoniei, Floarea Vietii este o figura etalon a geometriei sacre, a Universului si dragostei neconditionate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfectiunea formei, … Martisor Floarea Vietii Citește…

Martisor Floarea Vietii Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Martisor Floarea Vietii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top