-20%

Martisor Chakra Comunicarii

40,00 lei

Stoc epuizat

Martisor Chakra Comunicarii – creatie handmade deosebita cu matrita unica. Martisorul are diametrul de 1.5 cm si poate fi purtat ca si pandantiv. Martisorul  va fi livrat impreuna cu un pliant ce contine explicatiile simbolului.

Martisorul este simbolul primaverii, al iubirii si puritatii, al delicatetei si renasterii, al norocului si al bucuriei.

Martisor Chakra Comunicarii – Declaratie pentru Doamna, Feminitate, Delicatete

Acest martisor cu simboluri sacre  de valență spirituală înaltă aduce în plan material un simbol universal care trimite direct spre semnificatii,  concepte și esențe stravechi, având forță magică și încărcătură energetică deosebită.  Energia puternică a acestui simbol – asociat cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea –  generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.
Sunt martisoare speciale! Martisoare menite sa aduca bucurii!

Simbolurile folosite în aceste martisoare tip bijuterii, acționează la nivel energetic și subtil, activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare.

Va propun să acordați încredere acestor simboluri cu străveche valoare spirituală apoi să observați ce energie veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întampla sau cât de multumiți veți fi atât de armonia si de echilibrul din interiorul vostru cât și de ceea ce veți transmite în exteriorul ființei voastre. Dacă le oferiți în dar, aceste martisoare cu simboluri sacre sunt niște talismane norocoase ce vor trezi energii de vibrație înaltă în persoana ce le poartă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Martisor Chakra Comunicarii”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Accept Politicile de confidentialitate

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top