Martisoare speciale tip Bijuterii ~ Ofera un simbol stravechi de martisor ~ Martisoare din argint

30,00 lei79,00 lei

Martisorul este simbol al primaverii, al iubirii si puritatii, al delicatetei si renasterii, al norocului si al bucuriei. Comanda martisoare bijuterii, simplu si rapid! Alege de mai jos un martisor simbol dorit și adaugă-l în coș!

Golește

Descriere

Va prezint colectia FOLconcept de Martisoare speciale tip Bijuterii cu simboluri sacre din argint 925 premium, creatii handmade deosebite, realizate cu matrita unica si finisate cu o deosebita atentie. Ofera un simbol stravechi de martisor:

 • martisor pandantiv  Floarea Vietii  diametru: 1.5 cm – pret: 79 lei
 • martisor pandantiv  Floarea Vietii  diametru: 1 cm – pret: 40 lei
 • martisor bratara Floarea Vietii cu marcasite pe snur de matase cerat dimensiuni simbol: 1.6/2.3 cm – pret: 79 lei
 • martisor pandantiv cu simboluri OM, dimensiuni: 1.8/2 cm – pret: 59 lei
 • martisor pandantiv doua simboluri sacre: OM si Floare de lotus, dimensiuni 1.7/2.4 cm – pret: 55 lei
 • martisor pandantiv Copacelul Familiei, diametru 1.2 cm – pret: 40 lei
 • martisor pandantiv Arborele Vietii cu cristale, diametru 2 cm, pret: 79 lei
 • martisor cercei cu simbolul Florii de lotus, dimensiuni: 1.1 cm, pret: 40 lei
 • martisor cercei Floarea Vietii, diametru: 1 cm, pret: 40 lei
 • martisor pandantiv Ingeras cu Hamsa, dimensiuni: 2/1 cm, pret: 55 lei
 • martisor pandantiv Ingeras cu Steaua lui David, dimensiuni: 2/1 cm, pret: 55 lei
 • martisor Ingeras, dimensiune: 1 cm, pret: 30 lei
 • martisor bratara Ingeras auriu, dimensiune Ingeras: 1 cm, pret: 79 lei.

Martisoarele speciale tip bijuterii vor fi livrate in cutiuta de cadou impreuna cu: snur de martisor, gargarita si cu un pliant ce contine explicatiile simbolului.

Martisoare speciale ~ FOLconcept ~ Colectie – Declaratie pentru Doamna, Feminitate, Delicatete

Aceste martisoare cu simboluri sacre de argint de valență spirituală înaltă aduc în plan material simboluri universale care trimit direct spre semnificatii, concepte și esențe stravechi, având forță magică și încărcătură energetică deosebită. Se consideră că purtatul de martisoare bijuterii cu simboluri sacre din argint  întăreste câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres,  îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri – asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea –  generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Purtatul zilnic al acestor martisoare bijuterii cu simboluri din argint ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea martisoarelor deosebite, cu simboluri spirituale menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului și armonizeaza forul interior.

Martisoare speciale tip Bijuterii cu simboluri sacre din argint ne aduc liniste si pace

Martisoarele speciale FOLconcept, cu simboluri sacre din argint, simboluri de valenta spirituala inalta, au rolul de a ne armoniza si echilibra; acestea ne indeamna spre noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv. Sunt martisoare speciale! Martisoare menite sa aduca bucurii!

Simbolurile folosite în aceste martisoare speciale tip bijuterii, acționează la nivel energetic și subtil, activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Aceste simboluri  – prin energia puternică  a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și  împlinire, ne protejează, ne fac mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Va propun să acordați încredere acestor simboluri cu străveche valoare spirituală apoi să observați ce energie veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întampla sau cât de multumiți veți fi atât de armonia si de echilibrul din interiorul vostru cât și de ceea ce veți transmite în exteriorul ființei voastre. Dacă le oferiți în dar, aceste martisoare speciale tip bijuterii cu simboluri sacre din argint sunt niște talismane norocoase ce vor trezi energii de vibrație înaltă în persoana ce le poartă.

„Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta.”
Mark Twain

Informații suplimentare

Model Martisor

Bratara Floarea Vietii cu marcasite ~ dimensiuni simbol: 1.6cm si 2.3 cm, Bratara Ingeras auriu ~ dimensiune: 1cm, Cercei Floarea de Lotus ~ dimensiuni: 1.1cm, Cercei Floarea Vietii ~ diametru: 1cm, Martisor cu Ingeras ~ dimensiune: 1cm, Pandantiv Arborele Vietii cu cristale ~ diametru: 2cm, Pandantiv Copacelul Familiei ~ diametru: 1.2cm, Pandantiv cu simboluri OM ~ dimensiuni: 1.8cm si 2cm, Pandantiv doua simboluri sacre: OM si Floare de lotus ~ dimensiuni: 1.7cm si 2.4cm, Pandantiv Ingeras cu Hamsa ~ dimensiuni: 2cm si 1cm, Pandantiv Ingeras cu Steaua lui David ~ dimensiuni: 2cm si 1cm, Pandantiv Floarea Vietii ~ diametru: 1.5cm, Pandantiv Floarea Vietii ~ diametru: 1cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…

 • Pandantiv sfera floarea vietii colectia i know! i believe! i love! by ozana barabancea

  Pandantiv SFERA Floarea Vietii – Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

  140,00 lei180,00 lei
 • Inel Infinit cu cristale

  Inel Infinit cu cristale

  79,00 lei
 • bratara multiple simboluri sacre din argint

  Bratara multiple simboluri sacre din argint

  180,00 lei
 • Bratara Floarea Vietii - Colectia I Know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

  Bratara Floarea Vietii – Colectia I Know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

  120,00 lei