Martisoare speciale tip Bijuterii ~ Ofera un simbol stravechi de martisor ~ Martisoare din argint

30,00 lei85,00 lei

Martisorul este simbol al primaverii, al iubirii si puritatii, al delicatetei si renasterii, al norocului si al bucuriei. Comanda martisoare bijuterii, simplu si rapid! Alege de mai jos un martisor simbol dorit și adaugă-l în coș!

Golește

Descriere

Va prezint colectia FOLconcept de Martisoare speciale tip Bijuterii cu simboluri sacre din argint 925 premium, creatii handmade deosebite, realizate cu matrita unica si finisate cu o deosebita atentie. Ofera un simbol stravechi de martisor:

  • martisor pandantiv  Floarea Vietii  diametru: 1.5 cm – pret: 79 lei
  • martisor pandantiv  Floarea Vietii  diametru: 1 cm – pret: 40 lei
  • pandantiv Floarea Vietii cu marcasite dimensiune: 2.3 cm – pret 85 lei
  • martisor bratara Floarea Vietii  pe snur de matase cerat dimensiuni simbol: 1.4 cm – pret: 59 lei
  • martisor pandantiv cu simboluri OM, dimensiuni: 1.8/2 cm – pret: 59 lei
  • martisor pandantiv doua simboluri sacre: OM si Floare de lotus, dimensiuni 1.7/2.4 cm – pret: 55 lei
  • martisor pandantiv Copacelul Familiei, diametru 1.2 cm – pret: 40 lei
  • martisor cercei Floarea Vietii, diametru: 1 cm, pret: 40 lei
  • martisor Ingeras, dimensiune: 1 cm, pret: 30 lei
  • martisor bratara Ingeras auriu, dimensiune Ingeras: 1 cm, pret: 45 lei.

Martisoarele speciale tip bijuterii vor fi livrate in cutiuta de cadou impreuna cu: snur de martisor, gargarita si cu un pliant ce contine explicatiile simbolului.

Martisoare speciale ~ FOLconcept ~ Colectie – Declaratie pentru Doamna, Feminitate, Delicatete

Aceste martisoare cu simboluri sacre de argint de valență spirituală înaltă aduc în plan material simboluri universale care trimit direct spre semnificatii, concepte și esențe stravechi, având forță magică și încărcătură energetică deosebită. Se consideră că purtatul de martisoare bijuterii cu simboluri sacre din argint  întăreste câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres,  îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri – asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea –  generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Purtatul zilnic al acestor martisoare bijuterii cu simboluri din argint ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea martisoarelor deosebite, cu simboluri spirituale menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului și armonizeaza forul interior.

Martisoare speciale tip Bijuterii cu simboluri sacre din argint ne aduc liniste si pace

Martisoarele speciale FOLconcept, cu simboluri sacre din argint, simboluri de valenta spirituala inalta, au rolul de a ne armoniza si echilibra; acestea ne indeamna spre noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv. Sunt martisoare speciale! Martisoare menite sa aduca bucurii!

Simbolurile folosite în aceste martisoare speciale tip bijuterii, acționează la nivel energetic și subtil, activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Aceste simboluri  – prin energia puternică  a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și  împlinire, ne protejează, ne fac mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Va propun să acordați încredere acestor simboluri cu străveche valoare spirituală apoi să observați ce energie veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întampla sau cât de multumiți veți fi atât de armonia si de echilibrul din interiorul vostru cât și de ceea ce veți transmite în exteriorul ființei voastre. Dacă le oferiți în dar, aceste martisoare speciale tip bijuterii cu simboluri sacre din argint sunt niște talismane norocoase ce vor trezi energii de vibrație înaltă în persoana ce le poartă.

„Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta.”
Mark Twain

Informații suplimentare

Model Martisor

Bratara Ingeras auriu ~ dimensiune: 1cm, Cercei Floarea Vietii ~ diametru: 1cm, Martisor bratara Floarea Vietii, Martisor cu Ingeras ~ dimensiune: 1cm, Pandantiv Copacelul Familiei ~ diametru: 1.2cm, Pandantiv cu simboluri OM ~ dimensiuni: 1.8cm si 2cm, Pandantiv doua simboluri sacre: OM si Floare de lotus ~ dimensiuni: 1.7cm si 2.4cm, Pandantiv Floarea Vietii cu marcasite, Pandantiv Floarea Vietii ~ diametru: 1.5cm, Pandantiv Floarea Vietii ~ diametru: 1cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…