Martisoare cu simboluri sacre din argint

40,00 lei79,00 lei

Comanda martisoare online, simplu si rapid! Alege de mai jos modelul dorit și adaugă-l în coș!

Golește

Descriere

Martisorul este simbolul primaverii, al iubirii si puritatii, al delicatetei si renasterii, al norocului si al bucuriei.

Va prezint colectia FOLconcept de Martisoare cu simboluri sacre din argint 925 premium, creatii handmade deosebite cu matrita unica:

  • martisor pandantiv  Floarea Vietii  cu marcasite dimensiuni: 1.6/2.2 cm – pret: 65 lei
  • martisor bratara Floarea Vietii cu marcasite pe snur de matase cerat dimensiuni simbol: 1.6/2.3 cm – pret: 79 lei
  • martisor pandantiv cu simboluri OM, dimensiuni: 1.8/2 cm – pret: 59 lei
  • martisor pandantiv doua simboluri sacre: OM si Floare de lotus, dimensiuni 1.7/2.4 cm – pret: 55 lei.
  • martisor cercei cu Samanta Vietii incorporata in Hamsa, dimensiuni: 1.2/1 cm – pret: 40 lei
  • martisor cercei cu simbolul OM, dimensiuni: 1/1 cm, pret: 49 lei
  • martisor cercei cu simbolul Florii de lotus, dimensiuni: 1.1 cm, pret: 40 lei
  • martisor cercei Arborele Vietii, diametru: 1 cm, pret: 40 lei.

Martisoarele vor fi livrate in cutiuta de cadou impreuna cu: snur de martisor, gargarita si cu un pliant ce contine explicatiile simbolului.

Martisoarele FOLconcept – Colectie – Declaratie pentru Doamna, Feminitate, Delicatete

Aceste martisoare cu simboluri sacre din argint de valență spirituală înaltă aduc în plan material simboluri universale care trimit direct spre semnificatii,  concepte și esențe stravechi, având forță magică și încărcătură energetică deosebită. Se consideră că purtatul de martisoare cu simboluri sacre din argint  întăreste câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres,  îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a acestor simboluri – asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea –  generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

Purtatul zilnic al acestor martisoare cu simboluri din argint ar duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și vibra armonios cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea martisoarelor cu simboluri spirituale menţine starea optimă a sănătăţii celui (celei) care le poartă, duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului și armonizeaza forul interior.

Martisoare cu simboluri sacre din argint ne aduc liniste si pace

Martisoarele cu simboluri sacre din argint, simboluri de valenta spirituala inalta, au rolul de a ne armoniza si echilibra; acestea ne indeamna spre noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv. Sunt martisoare speciale! Martisoare menite sa aduca bucurii!

Simbolurile folosite în aceste martisoare tip bijuterii, acționează la nivel energetic și subtil, activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare. Aceste simboluri  – prin energia puternică  a forţei vieţii pe care o emană – generează o stare specială de fericire, încredere în forțele proprii și  împlinire, ne protejează, ne fac mai puternici şi mai încrezători în noi înşine.

Va propun să acordați încredere acestor simboluri cu străveche valoare spirituală apoi să observați ce energie veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întampla sau cât de multumiți veți fi atât de armonia si de echilibrul din interiorul vostru cât și de ceea ce veți transmite în exteriorul ființei voastre. Dacă le oferiți în dar, aceste martisoare cu simboluri sacre din argint sunt niște talismane norocoase ce vor trezi energii de vibrație înaltă în persoana ce le poartă.

 

 

„Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta.”
Mark Twain

Informații suplimentare

Model

Martisor pandantiv Floarea Vietii cu marcasite, Martisor bratara Floarea Vietii cu marcasite, Martisor pandantiv cu simboluri OM, Martisor pandantiv OM si Floare de lotus, Martisor cercei Samanta Vietii incorporata in Hamsa, Martisor cercei cu simbolul OM, Martisor cercei cu simbolul Florii de lotus, Martisor cercei Arborele Vietii

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…