Lumanare decorativa Floarea Vietii – Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea

89,00 lei

Stoc epuizat

✔️ Plata online securizată prin euPlătesc.ro

LIVRARE GRATUITĂ la comenzi de minim 300 lei

  • Împachetare deosebită
  • Transport prin curierat rapid
  • Cadouri și promoții garantate!

Lumanare decorativa cu banuti Floarea Vietii din Argint 925 premium – creatie deosebita din Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea. 

„Lumina esentei din noi este in centrul Florii Vietii!” – Ozana Barabancea

Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea – colectie care celebreaza lumina, maretia, credinta, speranta, frumusetea, delicatetea, intelepciunea, cunoasterea si miracolele.

Colectia I believe! I know! I love! by Ozana Barabancea elogiaza sacrul, armonia, echilibrul, iubirea si VIATA, cea care le reuneste, le imbina melodios, magnific si deloc suprinzator pe toate.

Colectia I know! I believe! I love!  by Ozana Barabancea aduce in fata dvs mesaje universale incriptate in semnele de geometrie sacra, in misterul, forta si importanta acestora.

Ozana Barabancea despre Lumina din noi

„Lumina exista doar langa umbra! Asadar noi suntem lumini si umbre! Precum Pamantul se invarte uniform in jurul soarelui lasand fiecare centimetru luminat la un moment dat, asa si noi trebuie sa ne lasam fiecare parte din suflet luminata!

Sfera Florii Vietii este plina de puncte luminoase, fiecare in parte fiind un centru. Fiecare centru este un izvor de lumina, iubire, bunatate, esenta de iertare si un nou inceput! De aceea sa ne lasam cuprinsi de liniste interioara, sa acceptam transformarea si sa primim cu bucurie surprizele viitorului luminat de intelepciunea noastra!

Floarea Vietii ne aduce prin ubicuitatea sa forta de a manifesta orice dorinta! Are puterea de a activa forta dorintelor izvorate din intelepciunea inimii!”

Ozana Barabancea

Ozana Barabancea despre geometria sacra

„Eu, Ozana Barabancea cred in puterea semnelor si mai ales in geometria sacra. Port si ma inconjor de Floarea Vietii  la filmarile emisiunii mele preferate, la Opera si peste tot. Am sfatuit copiii mei, Andrew si Gloria sa poarte acest semn plin de forta. Sunt fericita ca am inteles misterul, forta si importanta acestui semn plin de intelepciune. Este mai mult decat o bijuterie, Floarea Vietii este un talisman, o protectie, o ghidare, o repunere pe fagasul destinului cu toate usile deschise. Ce scriu e din suflet si sufletul detine stralucirea noastra. Scriu pentru ca Floarea Vietii ne infloreste sufletul si ne activeaza inspiratia. Meritam sa ne activam lacrima de genialitate ascunsa de programele impuse de societate si de educatia vremurilor. Merita sa ne imprietenim cu noi, pentru ca suntem fiecare, in parte, o floare! Hai sa inflorim!”

Ozana Barabancea

Despre Floarea Vieții

Floarea Vieții este un șablon de geometrie sacră format din 19 cercuri complete și 36 de arcuri, dispuse simetric sub forma unui hexagon, în care centrul fiecărui cerc este pe circumferința a șase cercuri învecinate de același diametru, încadrate echilibrat într-un alt cerc mai mare. Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale. Hexagonul – transpus în Steaua lui David – simbolul analogiei și al armoniei – armonia între cele de sus și cele de jos, între cer și pământ, între divin și lumesc.

Privite în plan bidimensional, sferele din care este formată Floarea Vieții arată ca niște cercuri ce se intersectează prin centrul lor, creând o viziune comună în zona lor de suprapunere. Astfel, prin acest simbol sacru străvechi ne este sugerat faptul că totul este interconectat și că poate fi văzut din diferite perspective care contribuie la crearea unei viziuni holistice și holografice asupra universului, asupra existenței. Se consideră și că, de fapt, în Floarea Vieții este transpus tot Universul.

Perfecţiunea formei, a proporţiilor şi armonia Florii Vieții i-a atras dintotdeauna pe filozofii, arhitecţii, pictorii şi sculptorii din întreaga lume. Ea este considerată un simbol al geometriei sacre, cu o străveche valoare spirituală, înfăţişând formele fundamentale ale spaţiului şi timpului şi reprezentând expresia vizuală a forţei vieţii, a legăturilor armonioase dintre toate formele de viaţă. Geometria sacră este adesea menționată ca “Matematica lui Dumnezeu” deoarece măsuratorile și rapoartele dintre formele sale se regăsesc în întreaga creație conștientă.

De-a lungul întregii istorii întâlnim simbolul Florii Vieții, care poartă un înţeles profund şi benefic pentru fiinţa umană. El poate fi găsit în manuscrise şi temple străvechi, în arta tuturor civilizaţiilor lumii, din toate timpurile: Piramidele din Egipt – primul loc unde s-a descoperit Floarea Vieții, în templele Shinto, în Anglia, Franța, Israel sau Egipt, îl regăsim de asemenea în România: încrustat pe porțile stravechi maramureșene, pe vechile pietre de hotar, la Mănăstirile Curtea de Argeș și Cozia, pe troița Mănăstirii Caraiman, pe troița aflată lângă chilia lui Daniil Sihastrul, pe poarta Casei Memoriale Tudor Vladimirescu, în arta meșterilor de la Horezu sau pictată pe cupola Bisericii Carămidarii de Jos – monument istoric București.

Leonardo da Vinci a studiat şi el forma şi proprietăţile matematice ale FLORII VIEŢII, pe care a imortalizat-o în operele sale magnifice.

Pe lângă caracteristicile de proporționalitate armonioasă, designul Florii Vieții a fost creditat și cu proprietăți legate de procesul evolutiv al conștiintelor. Pentru că arta vizuală, la fel ca și muzica, are o putere enormă de a transmite frecventele și ideile înalte.

Atunci când sunt purtate, desenate sau observate în timpul meditației, modelele de geometrie sacră transmit un sentiment de unitate, echilibru și înțelegere în inițiere. Această proprietate poate fi pusă pe seama faptului că aceaste forme au acumulat mari cantități de energie și cunoaștere de-a lungul veacurilor și, de asemenea, pe seama perfectei armonii vizuale a șabloanelor în sine.

Floarea Vieții ~ Origine, Semnificație, Beneficii ~ FOLconcept

Cuvânt înainte Floarea VieŢii – simbolul de unde se Împlinesc visele Și Încep minunile Simbolul perfecțiunii și al armoniei, Floarea Vietii este figura etalon a geometriei sacre, a Universului și a dragostei necondiționate.  Este cunoscută de multe generații ca fiind forma perfectă care descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale.  Perfecțiunea formei, … Lumanare decorativa Floarea Vietii…

Lumanare decorativa Floarea Vietii – Colectia I know! I believe! I love! by Ozana Barabancea Citește mai departe »

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Scroll to Top